Czy po zamontowaniu CB poza serwisem traci się gwarancję na całe auto, ewentualnie na samą elektrykę?
Myślę czy nie przyłączyć się do braci CB maniaków Tylko czy można dostać zestaw z jakimś krótkim batem? Jestem trochę roztargniony i pewnie zapominałbym go zdjąć przed wjazdem do garażu.
oculus, polecam triflexa - nawet jakbys maił w serwisie zapłacic za montaz naprawde sie opłaca. A, że jak piszesz jestes roztargniony....i pewnie nie raz bys zostawił antenke na dachu.....to pewnie by Ci tylko drucik został po antence.
Ja problem rozwiązałem poprzez montaż radia w ASO Chyba 200 zł i spokój. Wpięli się elegancko w elektrykę, bezpiecznik w skrzynce z bezpiecznikami, przycieli plastik tak jak chciałem. A później zwykły serwis do strojenia antenki, i po problemie, można śmigać
Ja problem rozwiązałem poprzez montaż radia w ASO Chyba 200 zł i spokój. Wpięli się elegancko w elektrykę, bezpiecznik w skrzynce z bezpiecznikami, przycieli plastik tak jak chciałem. A później zwykły serwis do strojenia antenki, i po problemie, można śmigać
200PLN? Za podpięcie 2 kabelków? Mi to na szczęście ASO zrobiło za friko.
Komentarz