zmieniarka mp3/sd - problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Holik
    Drive
    • 2010
    • 69

Maru 123 & DarekD, dzieki

no plany są logo w green, i obszyć kiere, ręczny i wajche od biegów zielona nitka, a co wyjdzie to sie zobaczy.

Zaciski na zielono to już dalsze plany bo zima dzisiaj rano wstałem a tu -5 C
  • bilion
    Classic
    • 2008
    • 7

Witam,
    zakupiłem takie cudo: http://www.allegro.pl/item503151981_...awa_sklep.html podłączyłem i .... wielkie rozczarowanie. Niby działa, coś tam słychać, ale jakość dźwieku tragiczna. Może ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić, żeby grało przyzwoicie?
    O2 radio stream.

Pozdrawiam,
    Bilion

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

bilion, kiedyś było coś już na ten temat. o ile pamiętam musisz to coś skalibrować z komputerem podając mu kod tego urządzenia, albo coś w tym stylu ale nie jestem pewien :?:
      albo, spróbuj może zrobić poprawnie ustawienia w samym urządzeniu, wysokie i niskie tony itd... :wink:

Komentarz

• bilion
        Classic
        • 2008
        • 7

w tym urządzeniu nie ma możliwości nic zrobić.Tam sa tylko: port USB, SD i jack.

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

bilion, i nawet nie ma regulacji basów i sopranów, kanał lewy czy prawy, przód czy tył?????? a podłączałeś już mp3?

Komentarz

• bilion
            Classic
            • 2008
            • 7

radio gra bardzo dobrze, beznadzieja jest kiedy włączam zmieniarke i słucham mp3.

Komentarz

• ufo
              L&K
              • 2008
              • 1475
              • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

bilion, no to chyba ci nie pomogę. pamiętam jak miałem problem z oryginalnym radiem gdy podłączyłem mp3 to tez była kicha ale musiałem co nie co przestawiać i wszystko gra. sorry ale nie wiem jak ci pomóc, musisz czekać na fachowca :wink:

Komentarz

• bilion
                Classic
                • 2008
                • 7

ok, dzięki

Komentarz

• awiacek
                  Ambiente
                  • 2007
                  • 152

bilion,
                  Gdzieś czytałem o tej zmieniarce chyba na broskoda.net. Ludzie wspominali o dwóch problemach:
                  1. Bzyczenie tzw. przydzwięk
                  2. Słaba jakość dzwięku.
                  O ile dobrze pamiętam to pierwszy problem rozwiązywany był przez dobre doprowadzenie MASY do zmieniarki (żadne przykręcanie do obudowy radia tylko ze śruby pod kierownicą). Co do drugiego próbowali zmieniać bitrate MP3'ek i coś z podbijaniem parametrów mp3 (głośność, bas itp). Więcej nie pamiętam

Komentarz

• bilion
                    Classic
                    • 2008
                    • 7

spróbuję jutro pokombinować z masą, ale nie wydaje mi się żeby była aż taka różnica - chyba, że się mylę

[ Dodano: Sob 13 Gru, 08 15:08 ]
                    kombinowałem z masą na wszystkie sposoby - niestety bez zmian. Spróbuję wymienić na inne urządzenie. Przy okazji - Ma ktoś takie urządzenie w swoim aucie i jest z niego zadowolony?

Komentarz

• ugz
                      Classic
                      • 2006
                      • 37

Witam
                      ja mam takie samo urządzenie ale do O1 do radia MCD. Działa bardzo dobrze .zakupiłem je od kolegi Myjk radze do niego zwrócic sie z zapytaniem co to może być . w jego profilu jest adres strony swiadczacy o tym iz zajmuje sie właśnie takimi zmieniarkami

Komentarz

• bilion
                        Classic
                        • 2008
                        • 7

wymieniłem zmieniarkę na inną i po problemie . Temat do zamknięcia.

Komentarz

• lagozada
                          Drive
                          • 2008
                          • 52

Jaką nalezy zakupić, aby smigało jak nalezy ?

Witaj,

Napisałeś ze wymieniłeś na inną ... prośba o więcej informacji i mały opis urządzenie na forum.
                          Napewno inni skorzystają

Komentarz

Pracuję...