Witam wszystkich zainteresowanych - dziasiaj przemodzil sie klimatronic u jednego z naszych kolegow, na kolorek bialy i czerwone przyciski - wyglada to calkiem fajowo - nie powiem. k
O2 2.0 FSI (BVY) Elegance 150 KM 200 Nm ...najbardziej aksamitny silnik benzynowy VW...
Przełożyłem z poprzedniego samochodu inne radio (używane-giełda)
Teraz mam Pioneer MEH-P5100R
Fajnie gra, w końcu pojawiły się lepsze basy ale radyjko ma tylko jedną parę wyjść.
Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
LIFE, Poczytaj sobie tematy o zbednosci tylnych glosnikow i o tym, ze dobre glosniki na przod to podstawa i ze wystarczaja, to przestaniesz zalowac ze masz tylko jedna pare wyjsc
to przestaniesz zalowac ze masz tylko jedna pare wyjsc
Ale jezeli masz pozadny przod i chcez go zasilic wzmakiem ,a do tego lubisz gleboki bas i musisz miec koniecznie skrzynke w bagazniku , to 2 pary wyjsc musza byc minimum :diabelski_usmiech :wink:
..., to 2 pary wyjsc musza byc minimum :diabelski_usmiech :wink:
wcale nie muszą być, wystarczy jedna para, po prostu nie będzie niezależnego sterowania poziomem suba
jest to jedynie kwestia doboru komponentów i ich zabudowy :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
LIFE, Poczytaj sobie tematy o zbednosci tylnych glosnikow i o tym, ze dobre glosniki na przod to podstawa i ze wystarczaja, to przestaniesz zalowac ze masz tylko jedna pare wyjsc
Zbednosci tylnych glosnikow jestem swiadom
Mam je zamontowane tylko po to zeby pasazerowie z tylu nie narzekali.
Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Samiec, Posluchaj jak teraz ma Nexus sprzeta zestrojonego - miodzik. Po prezentacji widze ze mozna duzo wiecej wycisnac ze sprzetu jaki sie ma, byle wiedziec jak zamieszac. :szeroki_usmiech
Samiec, Posluchaj jak teraz ma Nexus sprzeta zestrojonego - miodzik.
Juz testowalem delikatnie i parametry byly w tedy praktycznie na 0 .
U mnei w tej chwili tez tak jest na 0 wszystko ,ale musze sie pobawic jeszcze i poregulowac ,ale jakos mi sie nie chce ostatnio ,bo i tak lepiej to gra tereaz po wygluszeniu i korekcji na 0 niz wczesniej na wyregulowanych korektach :szeroki_usmiech
Samiec, Ja tez jade na zerowych korekcjach, bo jak dam podbicie basu, to jakos mi glosniki nie wyrabiaja przy wiekszych glosnosciach. Znajomy mi mowil, ze pradu brakuje, jak dam wiecej czadu i stad te znieksztalcenia. Jak nic nie dodaje basu to gra spoko.
Samiec, nienarzekaj słyszałem jak Ci gra i jak na same przody to jest niezle
prawie jak u mnie:-)
No nie jest zle k
Prowonujac to na szybkiego ,to u mnie chyba bas jest lepszy :szeroki_usmiech ,ale twoje tweeterki(wyzszy model hertza niz u mnie i lepiej zamontowane) mi sie lepiej podobaja :diabelski_usmiech
Komentarz