Witam wszystkich zainteresowanych - dziasiaj przemodzil sie klimatronic u jednego z naszych kolegow, na kolorek bialy i czerwone przyciski - wyglada to calkiem fajowo - nie powiem. k
Zmieniłem radio
Zwiń
X
-
Zmieniłem radio
Przełożyłem z poprzedniego samochodu inne radio (używane-giełda)
Teraz mam Pioneer MEH-P5100R
Fajnie gra, w końcu pojawiły się lepsze basy ale radyjko ma tylko jedną parę wyjść.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
-
-
Zamieszczone przez Samiec..., to 2 pary wyjsc musza byc minimum :diabelski_usmiech :wink:
jest to jedynie kwestia doboru komponentów i ich zabudowy :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig DugLIFE, Poczytaj sobie tematy o zbednosci tylnych glosnikow i o tym, ze dobre glosniki na przod to podstawa i ze wystarczaja, to przestaniesz zalowac ze masz tylko jedna pare wyjsc
Mam je zamontowane tylko po to zeby pasazerowie z tylu nie narzekali.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dig DugSamiec, Posluchaj jak teraz ma Nexus sprzeta zestrojonego - miodzik.
U mnei w tej chwili tez tak jest na 0 wszystko ,ale musze sie pobawic jeszcze i poregulowac ,ale jakos mi sie nie chce ostatnio ,bo i tak lepiej to gra tereaz po wygluszeniu i korekcji na 0 niz wczesniej na wyregulowanych korektach :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Samiec, nienarzekaj słyszałem jak Ci gra i jak na same przody to jest niezle
prawie jak u mnie:-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekSamiec, nienarzekaj słyszałem jak Ci gra i jak na same przody to jest niezle
prawie jak u mnie:-)
Prowonujac to na szybkiego ,to u mnie chyba bas jest lepszy :szeroki_usmiech ,ale twoje tweeterki(wyzszy model hertza niz u mnie i lepiej zamontowane) mi sie lepiej podobaja :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
no co do basu masz racje ale jezeli chodzi o czystosc to jest tak samo:-)
jak bedziesz chciał to ustawie cie z kolesiem który mi tpo robił i cos ci wyrzezbi :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz