robert.dg, nie jestem specem ale miałem trochę podobny temat w leonie. tam padł mi czujnik obrotów koła. ale wcześniej sprawdzałem wszystkie podzespoły podłączając się pod VAG. spróbuj zrobić to samo, jeśli coś nie tak z elektroniką to ci wywali błąd. :wink:
Montaż anteny CB
Zwiń
X
-
Montaż anteny CB
Przeszukałem forum ale nie znalazłem takiego sposobu montażu Wiec zapytam,mam zamiar zmienić aktualną antenę cb na lemm 1200.I moje pytanie,co sądzicie na temat takiego montażu jej jak na zdjęciach z linku??Także na lewym końcu relingu
Myślę że dobre rozwiązanie,bo np.przy sprzedaży auta wydaje mi się że można kupić taką zaślepkę w aso i nie będzie śladu.Jeśli antena zostanie ściągnięta,będzie to mało widoczne.A co Wy o tym sądzicie ??
-
-
W sumie to nie głupie, a bat wychodzi w górnej części plastiku czy od wewnętrznej strony auta :?:
Rozumiem, że normalnie ten plastik przylega do końca :?:
Jeśli tak to faktycznie ciekawe rozwiązanieNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
No właśnie,rzadko hehe. Tak dokładnie,od wewnętrznej strony.No prawie do końca.Reling kończy się jakieś 1-2cm przed końcem dachu.Dalej jest właśnie ten 1-2cm zaślepki albo jak to nazwać w rynience.I tamtędy myślałem właśnie puścić przewód. Tylko teraz też nasuwa się pytanie,jak rozebrać tą końcową część relingu??Czy idzie tak jak w tej Lagunie czy trzeba więcej rozebrać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez oolsztyniakDokładnie, ciekawe i rzdko spotykane rozwiazanieZałączone plikiaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez oolsztyniakDokładnie, ciekawe i rzdko spotykane rozwiazaniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ooo,a jednak.Dzięki bernardo za fotke.U mnie jeszcze nie spotkałem się z takim montażem :roll: W O1 reling leci na takiej listwie,i tam myślałem przeciągnąć kabel,a w O2 widzę że już tak niema.Ktoś wie jak dobrać się do tego relingu?A dokładniej do tej tylnej części.Przyglądając się mu na aucie,widzę że ten element do którego chce przymocować główkę nie jest połączony z resztą relingu.Można to jakoś wyjąć bez większego demontażu?Czy trzeba tylną część całą rozkręcić?
Paweł T a jak może ta woda działać na te śruby??Którędy by wpadała?W miejscu gdzie by była zamontowana główka,czy innym?? A tak poza tym,to nie wiem czy będę go odkręcał hehe
No,za bardzo to w niej czysto nie było :? .Też tego nie lubie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1w O2 widzę że już tak niema.Ktoś wie jak dobrać się do tego relingu?A dokładniej do tej tylnej części
spisuje się to bardzo dobrze.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz