Szkodaa jak się do tego dobrać żeby nic nie uszkodzić? Bo z tego co widzę,to wydaję mi się że w O1 i O2 są te same relingi? Zgadza się? A to Ty też tak masz zrobione?
relingi są inne, w O2 po prostu ściąga się końcowy plastik z religu, jest na zatrzask, nie ma możliwości uszkodzenia czegokolwiek.
i mam tak zrobione, tzn miałem bo BKD teraz jeździ bez CB
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
szkoda, Maru 123, chodzi mi tylko o to, że uchwyt pokazany na zdjęciu jest poprostu moim zdaniem nie do końca dopracowany ...
Napewno się sprawdza i jest OK, po prostu nie wygląda :wink:
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Raz jeszcze dzięki bernardo za fotki. Z tego co widzę,to może się to nie zmieścić w relingu ta reszta główki :? Ale,trzeba będzie rozebrać i się przekonać Aha,stałem dziś na parkingu koło O2 kombi,i obejrzałem reling i nie zauważyłem miedzy nimi różnicy.Czym one się różnią?
A masz może jakieś fotki,jak to u niego wygląda? Mial jakieś większe problemy z montażem?A dokladniej z glówką,czy weszla mu bez przeróbek? I którędy poprowadzil kabel do kabiny?
Arti_r1, ze zdjęciami może być problem bo nie mam a on jest z kielc aż...
co do monatażu to trzeba trochę podłubać i rozebrać obudowę relingu i wyciąć kawałek tej listwy czarnej żeby poprowadzić tamtędy kabel. jest trochę rzeżby ale efekt finalny jest
bernardo,
Twój pomysł montazu antenki super.Tj jak wspomniano mozna katowniczek na czarno pomalować.
A jak kabel jest pociągniety do wnętrza? Przez tylne drzwi czy jakaś dziurka dodatkowa pod relingiem?
Czy trzeba zabezpieczyć podpięcie kabla do anteny (taśma scott ,plastik maskujący)?
Kabel przy przejściu do wewnątrz nie męczy uszczelki :szeroki_usmiech , wykręcasz jedną śrubę od mocowania odboju klapy i przez otwór prowadzisz przewód inside, dalej pod boczną wykładziną, pod kanapą i dalej progiem go do przodu w miejsce montażu CB.
Podpięcia nie zabezpieczasz, nie widzę potrzeby, problemów brak.
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
Komentarz