mam problem silnik 1.9 tdi agr rok produkcji 98 jak nie zaswieci mi sie podczas startowania kontrolka od swiec zarowych to rozrusznik kreci a silnik nie zapal tak jak by nie dostawal paliwa.prosze o odpowied co robic
Radio w OII Stream z CD
Zwiń
X
-
Radio w OII Stream z CD
Witam,
Czytalem pare miesiecy temu (na tym forum), ze ogolnie nie jest ciekawie z odbiorem tych radyjek.
Rowniez mam taki problem. Czy problem jest do rozwiazania przez wgranie nowego softu (mam wersje 8), czy ktos inny rowniez zauwazyl beznadziejny odbioor?
W zwiazku z tym, ze nie chce mi sie specjalnie jechac z tym do ASO (przy przegladzie dopiero), chetnie wgralbym sobie nowy soft sam (rowniez czytalem, ze odbywa sie to przez wlozenie odpowiedniej plyty CD), i tu nastepne pytanie, ma ktos moze ISO takiej plyty?
Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam,Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
-
-
Ja tez nie jestem zachwycony jakoscia odbioru :?
Wydaje mis sie, ze z czasem radio odbiera coraz gorzej :wink:
Z tego, co czytalem na niemieckim forum to wgranie nowego softu nie wiele daje (likwiduje czesciowo skutki a nie przyczne).
Użytkownicy tego forum, ktorzy pisali w tej sprawie do SAD (Skoda Auto Deutschland) otrzymali podobe odpowiedzi a mianowicie, ze na przelomie wrzesnia i pazdziernika powinno byc gotowe rozwiazanie tego problemu. Chodza pogloski, ze beda wymieniac radia na nowe.
Komentarz
-
Komentarz