mam pytanko a czy na zlocie będzie można kupić jakieś gadżety klubowe :?: :?: :?:
Jakie radio CB
Zwiń
X
-
Jakie radio CB
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]Tagi: Brak
-
-
Jakie radio CB
Witam
Jakie niskobudżetowe radio wybrać?
Wiem, że większość ma Unideny 520XL ale może ktoś ma alana 109 lub tanią kobrę.
Na aledrogo jeszcze jest wiele tanich marek, może wartych uwagi?
Czy dać se spokój i iść za tłumem (unidenem) choć nawet te małe różnice cenowe są dla mnie obecnie znaczące.
Antenę wybrałem - Hustler IC-100
-
-
Re: Jakie radio CB
Zamieszczone przez Antek_ambWitam
Wiem, że większość ma Unideny 520XL ale może ktoś ma alana 109 lub tanią kobrę.
Na aledrogo jeszcze jest wiele tanich marek, może wartych uwagi?
Czy dać se spokój i iść za tłumem (unidenem) choć nawet te małe różnice cenowe są dla mnie obecnie znaczące.
Antenę wybrałem - Hustler IC-100
Moim zdaniem dołóż do Unidena. Alan czy cobra to szumofony.
Sam mam zestaw Uniden 510 i Little Will 1m (lepiej wykonany Hustler) i uważam że jest to już w miarę dobry zestawik.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czernobylpoczytaj fora dedykowane tematyce cb. wg. wieści stamtąd unideny niczym nie różnią się od najtańszych radyjek, a czasem wręcz są gorsze - mowa o egzemplarzach made in china. ponadto unideny od paru lat nie mają homologacji w PL
Szkoda, że nie wiesz, że Uniden ma na powrót homologacjębyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Antek_amb, ja miałem ograniczony budżet i wybrałem Alana 101 + Hustlera i jestem zadowolony , szumi trochę ale co zrobisz. Dla Ojca kupiłem Midlanda 1001z który niczym się nie różni (obudowa) ale lepiej zbiera szumy i też taką samą antenę wybrałem , chcciałem swojego ALana na midlanda tego zmienić ale nie miałem kupca na swoje :szeroki_usmiech
AAA za Midlanda z anteną zapłaciłem 270 zł (strojenie i wtyczka)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Re: Jakie radio CB
Zamieszczone przez Antek_ambWitam
Komentarz
-
-
CB tti+Hustler
antenę mam taką samą jak Ty, ale na radio namówił mnie mój znajomy co tymi gratam na masową skalę handluje
Krótkofalówki, radiotelefony i inne systemy łączności radiowej zakupicie Państwo w sklepie AZSTUDIO. Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Radio TTI TCB 660
Antena IC-100 HUSTLER
Przy dobrze zestrojonym swr na samochodzie mam zasięg max 10-12km, a najważniejsze że antena z kablem przechodzi między siłownikiem klapy a klapą i nadwoziem, więc spokojnie się chowa do bagażnika, radyjko b. proste a co najważniejsze zmiana kanałów w gruszce, wiec wystarczy tylko liczyć i zmieniasz bez patrzenia na radio - które notabene leży pod podłokietnikiem. Kabel zasilania przeciągnięty w peszlu razem z antenowym do gniazdka do kufra, więc to gniazdko pod podłokietnikiem zostaje na zasilanie komórki lub navi.
No i cena - niższa niż na stronie - ja płaciłem 220 pln za komplet i w tym miałem już strojenie - ale dodam że to znajomy mi sprzedawał .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez plebanSzkoda, że nie wiesz, że Uniden ma na powrót homologację
Kupiłem Unidena 510 w październiku 2006r. i wtedy można było dostać ostatnie egzemplarze z homologacją.
Widzę, że ceny Unidenów spadły. Krzyczą ok 300zł z antenką.
Komentarz
-
-
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Z tym niskim budżetem to jakaś lipa, co to znaczy niski budżet ? Ja też to przeszedłem miałem na cb do 300 zł szukałem kombinowałem i kupiłem INTEK+Hustler 1m. Nie rób mojego błędu !!! Antena spoko ale radio wytrzymałem 4 m-ce z tym się nie da jeździć (chyba że kogoś bawi szum) i w końcu sprzedałem INTEKA i kupiłem (President HARRY II) na allegro za 400 zł. W sumie zamiast zaoszczędzić dołożyłem jakieś 100 zł do interesu, więc lepiej drożej i dobrze niż dwa razy tanio !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftkolejnego Unidena 520XL, z data sprzedazy w 2007 roku
ja też kupiłem Unidena i Sirio ml 145 w zeszłym roku i po 2 dniach wymieniłem na tti 880, a antena została i jest znacznie lepiej
Komentarz
-
Komentarz