Panowie - jeśli ktoś jest zainteresowany wzmacniaczem u-Dimension JR 5.4 - to proszę o szybkie info - zostało tylko 3 szt i więcej już nie będzie ;(
[O1] Kolejny "szybki" montaż w klubowej Octavi
Zwiń
X
-
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
-
-
A teraz pytanie z rodziny techniczno-ciekawskich :P
Drzwi sa wytlumione matami z folia aluminiowa z gory, to wiem i rozumie. Pytanie tylko jakie zadanie ma spelnia ta folia w tle :?: Czy ona jest nalozona tylko nad glosnikiem, zeby wpadajaca woda do drzwi nie rozpryskiwala sie na sam przetwornik :?:
Komentarz
-
-
Panowie - to co widać w otworze panela to opuszczona szyba :P
Tam nie ma żadnej folii !!!! :diabelski_usmiech[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPPanowie - to co widać w otworze panela to opuszczona szyba :P
Tam nie ma żadnej folii !!!! :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 06 Wrz, 05 17:09 ]
Zamieszczone przez greszczynA to czarne na pierścieniach ? Jakaś specjalna pasta wygłuszająca ,czy impegnat do MDF- u ?
Komentarz
-
-
Specjalny impregnat + farba :lol:
Paweł powiedział że jest to nie do przemoczenia :wink:
A ja mu ufam w 100% :szeroki_usmiech
Dziś natrzaskałem ponad 700Km w skodavce z new Audio, no jednym słowem SZAŁ 8)Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Cieszę się bardzo że ci się sprzęcik podoba
To czarne to specjalna farba dzięki której MDF nie wpija wody :diabelski_usmiech[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Ogólnie nie używam impregnatów do drewna - to jest farba którą od dłuższego czasu stosuję jednak nie ma ona zastosowania do materiałów drewnianych - ale bardzo dobrze się w tym sprawdza :diabelski_usmiech
Jest to zwykły RENOLAK - farba renowacyjna czarna. Po 4 krotnym pomalowaniu panela nie ma szans aby woda się do niego dostała :diabelski_usmiech
Stosuję to już bardzo długo i nigdy mnie nie zawiodło :szeroki_usmiech
Widziałem panele wykonane przez pewną firmę - zabezpieczone ipregnatem - po 3 miesiącach w samochodzie. :shock: Wyglądały jak pączki :shock:
Klient był delikatnie mówąc wkurzony - tym bardziej że przymocowane do tych paneli przetworniki do najtańszych nie należały :twisted:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPJest to zwykły RENOLAK - farba renowacyjna czarna. Po 4 krotnym pomalowaniu panela nie ma szans aby woda się do niego dostała :diabelski_usmiech
Widziałem panele wykonane przez pewną firmę - zabezpieczone ipregnatem - po 3 miesiącach w samochodzie. :shock: Wyglądały jak pączki :shock:
Ale wlasnie teraz sie zastanawiam czy nie powinienem ich jeszcze farba maznac zeby byly na 100% zabezpieczone :roll:
Ale jak pomysle o ponownym rozbieraniu drzwi to mnie skreca :x
Komentarz
-
-
Nad głośnikiem robi się daszek i mocuje się go do panela. I problemik z głowy :lol:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPNad głośnikiem robi się daszek i mocuje się go do panela. I problemik z głowy :lol:k ,szkoda ze odrazu z panelami daszka nie bylo :roll:
Bo ja skladam z gotowych elementow ,jak juz trzeba cos dorobic to pojawiaja sie schody :szeroki_usmiech bo pewno popsul bym panel :roll:
[ Dodano: Sro 07 Wrz, 05 22:13 ]
Zamieszczone przez djczasCASKP, Tak ale najprostsze rozwiązania są najtrudniesze :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
E no nie przesadzaj. :lol:
Bierzesz najnormalniejszą na świecie twardą folię - np z okładki jakiegoś zszywanego katalogu. Porem łapiesz za zszywacz i robisz daszek. Potem wsio silikonujesz - połączenie daszka z panelem i ........ Gotowe:diabelski_usmiech
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPBierzesz najnormalniejszą na świecie twardą folię - np z okładki jakiegoś zszywanego katalogu. Porem łapiesz za zszywacz i robisz daszek. Potem wsio silikonujesz - połączenie daszka z panelem i ........ Gotowe:diabelski_usmiech
Z poczatku myslalem o daszku z mdf-u przykreconym do panela i to jakos mi do moich zdolnosci manualnych nie pasowalo :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz