friday the 13th,
Radio Stream Octavia II
Zwiń
X
-
Radio Stream Octavia II
http://allegro.pl/item519258126_skod...tream_mp3.html mam takie radio w swojej 0II i wypaliłem sobie płytke z mp3 i mi jej nie czyta.
-
-
piotrek_os, był gdzieś temat niedawno poruszany wypalania płyt z MP3. Poszukaj.
[ Dodano: Wto 27 Sty, 09 22:29 ]
Masz tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=p%B3ytyOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
piotrek_os, sprawdź wersję oprogramowania w radiu ( wciskasz i przytrzymujesz przez ok. 3 sek klawisze "<" i ">", wyskakuje po lewej napis VERSION, naciskasz górny lewy klawisz i dostajesz numer softu, dla mp3 powinien być 25.x.x.x ). Nie możesz też wrzucić na CD za dużo plików, bo o ile pamiętam są jakieś ograniczenia ilościowe plików/folderów...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBPCet, a masz podłączony aux in? w Streamie bez mp3 ?
kowal 2002, wiesz może czy możliwość odtwarzania mp3 zależy tylko od wersji softu, czy również od sprzętu? Innymi słowy, czy możliwy byłby upgrade softu, który pozwalałby na odczyt mp3?Już nie skoda, ale grupa ta sama
Komentarz
-
-
Bo przez wyjscie AUX nie chce mi grac - trzaski w głosnikach. Teraz plyt nie czyta....to juz lepszy patent miałem w 01 http://allegro.pl/item530026001_adap..._ipod_dvd.html i problemów nie mialem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PCetkowal 2002, wiesz może czy możliwość odtwarzania mp3 zależy tylko od wersji softu, czy również od sprzętu? Innymi słowy, czy możliwy byłby upgrade softu, który pozwalałby na odczyt mp3?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osto juz lepszy patent miałem w 01 http://allegro.pl/item530026001_adap..._ipod_dvd.html i problemów nie mialem.Już nie skoda, ale grupa ta sama
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Nie możesz też wrzucić na CD za dużo plików, bo o ile pamiętam są jakieś ograniczenia ilościowe plików/folderów...
piotrek_os,
A ta płyta nie była czasem nagrana pod Vistą? Albo nie zostawiłeś nie zamkniętej sesji?
Odpal Nero, wsadź nagraną płytę z tymi MP3 i wciśnij przycisk informacje o płycie. Zrób printscreena i wklej tutaj.
Komentarz
-
-
shado, dokładnie na Viście
[ Dodano: Wto 27 Sty, 09 23:25 ]
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez piotrek_osTeraz plyt nie czyta....to juz lepszy patent miałem w 01
Komentarz
-
-
piotrek_os, żadne radio OEM na rynku nie odczyta płyt nagranych pod Vistą, bo Vista nagrywa w UDF, która nie jest jeszcze obsługiwany przez napędy CD używane w radiach (pracujemy dopiero nad tym ), a na pewno nie przez tego starocia, który jest w Streamie. Nagraj płytę w ISO 9660 w Nero, albo jakimkolwiek innym programie, byle nie pod Vistą.
Komentarz
-
-
witam,
dorzucę parę groszy i ja.
otóż przerabiałem ten temat trochę wcześniej. chce powiedzieć, że dobrze jest nagrywać utwory mp3 pojedynczo. nie plikami czy folderami tylko pojedynczo. dla przykładu podam, że zgrałem całą dyskografię ac/dc na jednej płycie. na początku nagrywałem po kolei, czyli płytami, jedna po drugiej. efekt był taki, że jak załapał to grał ale nie długo. po paru kombinacjach alpejskich, ponumerowałem każdy otwór i ponownie nagrałem wszystko na płytkę. wszystko chodzi jak ta lala. jeszcze ma problem bo czasami się zawiesza. ponoć zależy to, z jakiej firmy pochodzi płyta. ponoć najbardziej pasujące są verbatin.
sumując, nagrywaj pojedyncze utwory nie pliki i foldery i oczywiscie w programie NERO :wink:
Komentarz
-
-
ufo, nie ma znaczenia czy nagrasz z folderami czy nie (no chyba ze masz zagnieżdżenie plików większe niż 8 ). Najważniejsze zasady to:
-nagrywać z niską prędkością
-zamykać płytę po nagraniu i stosować ISO9660, a nie UDF (unikać też ISO9669:1999)
-na stosunkowo dobrej płytce i nagrywarce
Tyle i więcej nie trzeba.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoufo, nie ma znaczenia czy nagrasz z folderami czy nie
Zamieszczone przez shadozamykać płytę po nagraniu i stosować ISO9660, a nie UDF (unikać też ISO9669:1999)
[ Dodano: Nie 01 Lut, 09 16:00 ]
Zamieszczone przez shadoZrób printscreena i wklej tutaj.
może gdzieś po drodze robię jakiś błąd...
Komentarz
-
Komentarz