Witam. Wczoraj przy uruchomieniu mojego AGR-a zaświeciła mi sie kontrolka cisnienia oleju jednocześnie były emitowane 3 sygnały akustyczne. Wyłączyłem silnik i sprawdziłem poziom oleju (było ok). Spróbowałem jeszcze 2 razy uruchomić silnik , lecz za każdym razem ten sygnał i świecąca sie kontrolka. Dzisiaj rano odczepiłem wtyczke od tego czujnika i wsadziłem ją jeszcze raz , uruchomiłem silnik i wszystko ok , jednak podczas pracy silnika odczepiłem tą wtyczke a tu CISZA (ani kontrolka sie nie świeci ani nie ma sygnału akustycznego) CZY TO JEST NORMALNE. Na chłopski rozum po odczepieniu tej wtyczki powinno sie coś dziać.
Uszkodzona Navi
Zwiń
X
-
Uszkodzona Navi
Poszukuje uszkodzonej Navigacji do Skody lub VW
Mam Navi od Audi ale tam jest szerszy panej czołowy i większe klawisze sterowania. Nie chcę przerabiać konsoli bo na upartego da się to zrobić ale po co niszczyć auto. Jeżeli ktoś posiada takie navi to proszę o kontakt. Wystarczy aby były sprawne klawisze, wyświetlacz pasuje od mojego więc moze być uszkodzony.
Proszę o pomoc.
Pozdr
-
-
danielpoz
sprzedaj i kup ori szkoda walic taka zmote a moze za podobna kase dostaniesz zielona i dopiero bedzie gitk
Komentarz
-
Witam mam zamiar zakupić oryginalną Navi i mam pytanko co trzeba kupić lub wymienić .Antene trzeba zmieniać w dachu czy nie.Jeszcze jedno jaką wybrać bo są rozne modele nowsze lub starsze niewiem jaka lepsza .Jak ktoś zakładał to niech napisze co i jak trzeba zrobić by to chodziło.Skoda octavia combi 1,9tdi L&K
Przebieg 212000
Komentarz
-
Komentarz