ja uwazam ze neima sensu wozic ciezarów na polskich drogach pierwsza lepsza dziura i mama rozjechane tylne koła
zmiana umiejscowienia radia
Zwiń
X
-
zmiana umiejscowienia radia
Witam
chciałbym w swojej skodzie zamienić radio i schowek "na klucze" miejscami tak jak jest w VW BORA lub golf. W Orginale radio jest zaraz pod przyciskami asr .... a chciałbym by tam byłą ta małą półka a radio nad pokrętłąmi klimatyzacji, czy ktoś to z was robił ?
Dzięki za pomocJohny II i sirio turbo 800
-
-
Zamieszczone przez Maicroftziutsane, A to jeszcze plecow tej kieszeni nie wyciales??
P.S. czy po wycieciu pelckó schowek/ramka nie straci na stabilnosci i nie zacznie trzeszczeć ?
[ Dodano: Wto 10 Mar, 09 16:45 ]
Zamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazek
dzięki
[ Dodano: Sob 14 Mar, 09 08:27 ]
Zamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazek
jeszcze jedno pytanko, wyciolem tyl tej kieszeni, ale po wlożeniu, licuje sie prawie całkowicie z przednie maskownicą ale pod przyciskami ASR, ogrzewania szyby it wystaje wielka szpara i widac użebrownaie tej półki, robię coś nie tak ?Johny II i sirio turbo 800
Komentarz
-
Komentarz