ja uwazam ze neima sensu wozic ciezarów na polskich drogach pierwsza lepsza dziura i mama rozjechane tylne koła
zmiana umiejscowienia radia
Zwiń
X
-
zmiana umiejscowienia radia
Witam
chciałbym w swojej skodzie zamienić radio i schowek "na klucze" miejscami tak jak jest w VW BORA lub golf. W Orginale radio jest zaraz pod przyciskami asr .... a chciałbym by tam byłą ta małą półka a radio nad pokrętłąmi klimatyzacji, czy ktoś to z was robił ?
Dzięki za pomocJohny II i sirio turbo 800
-
-
Zamieszczone przez Maicroftziutsane, A to jeszcze plecow tej kieszeni nie wyciales??chcialem ostatnio zamienic a tam w plecahc jeszcze jakis kolek sterczy, ale jak wszystko dobrze pojdzie to bede instalował przy pomocy audiocar mielec jakieś glośniczki to poprosze by mit taki manewr zrobili,
P.S. czy po wycieciu pelckó schowek/ramka nie straci na stabilnosci i nie zacznie trzeszczeć ?
[ Dodano: Wto 10 Mar, 09 16:45 ]
Zamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazekbardzo by mi sie przydał zaraz poszukam
dzięki
[ Dodano: Sob 14 Mar, 09 08:27 ]
Zamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazek
jeszcze jedno pytanko, wyciolem tyl tej kieszeni, ale po wlożeniu, licuje sie prawie całkowicie z przednie maskownicą ale pod przyciskami ASR, ogrzewania szyby it wystaje wielka szpara i widac użebrownaie tej półki, robię coś nie tak ?Johny II i sirio turbo 800
Komentarz
-
Komentarz