ja uwazam ze neima sensu wozic ciezarów na polskich drogach pierwsza lepsza dziura i mama rozjechane tylne koła
zmiana umiejscowienia radia
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
zmiana umiejscowienia radia
Witam
chciałbym w swojej skodzie zamienić radio i schowek "na klucze" miejscami tak jak jest w VW BORA lub golf. W Orginale radio jest zaraz pod przyciskami asr .... a chciałbym by tam byłą ta małą półka a radio nad pokrętłąmi klimatyzacji, czy ktoś to z was robił ?
Dzięki za pomocJohny II i sirio turbo 800
-
Komentarz
-
blumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
na dole jest wiecej miejsca ? moja sonka jest dosyc "napakowana" z tylu ...Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
ziutsane, miejsca jest w sumie tyle samo co u góry, ale łatwiej kabelki poukładać. Bo wkładasz radio, możesz rękę włożyć, upchnąć jakoś rozsądnie wszystko i dopeiro półkę włożyć.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
Maicroft, :diabelski_usmiech Nie tylko kawalek ale chyba bedzie trzeba wiecej
c90r troszke zajmuje miejscaRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
no wlasnie oto chodzi ze nie,Zamieszczone przez Maicroftziutsane, A to jeszcze plecow tej kieszeni nie wyciales??
chcialem ostatnio zamienic a tam w plecahc jeszcze jakis kolek sterczy, ale jak wszystko dobrze pojdzie to bede instalował przy pomocy audiocar mielec jakieś glośniczki to poprosze by mit taki manewr zrobili,
P.S. czy po wycieciu pelckó schowek/ramka nie straci na stabilnosci i nie zacznie trzeszczeć ?
[ Dodano: Wto 10 Mar, 09 16:45 ]
uchwyt na napojeZamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazek
bardzo by mi sie przydał zaraz poszukam 
dzięki
[ Dodano: Sob 14 Mar, 09 08:27 ]
Zamieszczone przez alfeeblumchen, Poszukaj na forum wątku o uchwycie do napojów. Ja się przygotowuję do montażu takiego uchwytu i mam zamienione radio z półeczką. Za tydzień powinien być uchwyt, to zajmie miejsce półki.
Obrazek
jeszcze jedno pytanko, wyciolem tyl tej kieszeni, ale po wlożeniu, licuje sie prawie całkowicie z przednie maskownicą ale pod przyciskami ASR, ogrzewania szyby it wystaje wielka szpara i widac użebrownaie tej półki, robię coś nie tak ?Johny II i sirio turbo 800
Komentarz
-
sorry za odkop
u mnie tak łatwo nie jestZamieszczone przez Maicroftwyjmujesz zamieniasz i po sprawie
po zamianie miejscami w żaden sposób półka nie chce wejść (nie można dopasować prowadnicy póki z wcięciami w korpusie) :|
trzeba coś przerabiać czy ja robię coś źle :?:
Komentarz
-
potwierdzam że nie pasuje, mimo że wyciąłem tak kawał plastiku
( ten który ma miejsce na bolce 
pasuje jeżeli odwrócisz stronami, tzn. jeżeli tę dziurawą stronę będziesz miał na dole, być może to kwestia chłodzenia jednostki?
Komentarz
-
u mnie w ten sposób też nie da rady, może dlatego że mam climatronic :cry:Zamieszczone przez locaj85pasuje jeżeli odwrócisz stronami, tzn. jeżeli tę dziurawą stronę będziesz miał na dole, być może to kwestia chłodzenia jednostki?
ma ktoś jeszcze jakiś pomysł :?: :wink:
Komentarz
Komentarz