Zależy od sterownika CAN Gateway. W nowych TOUR'ach już jest ten obsługujący poprawnie zarządzanie energią. W O2 przed FL trzeba sprawdzić na komputerze.
Bluetooth GSM II działa poprawnie z BOLERO.
W nowych TOUR'ach już jest ten obsługujący poprawnie zarządzanie energią. W O2 przed FL trzeba sprawdzić na komputerze.
Bluetooth GSM II działa poprawnie z BOLERO.
Witam. Odgrzewam kotleta. W końcu mam zamontowanego Bolerko w swojej O2 Tour. Gra znakomicie. Wracam jednak do tematu telefonu. Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale czy to radio, obsługując BT ma możliwość sparowania telefonu tak, by w sytuacji, gdy ktoś dzowni, to przełącza się z radia lub SD na telefon? Czyli w zasadzie pełni funkcję zestawu głośnomówiącego? O co w tym chodzi?
taki moduł można dokupić np na allegro? Da się to jakoś zamontować samemu?
Jak najbardziej da się zamontować samemu. Musisz posiadać moduł BT GSM II , mikrofon i wiązkę przewodów elektrycznych do podłączenia. Jeśli twoja lampka oświetlenia wnętrza nie ma małych kratek w obudowie to dochodzi jeszcze zakup lampki bo w lampce montuje się mikrofon.
Sam moduł można schować za popielniczką ( schowkiem) w konsoli środkowej mocując go na rzepy . Wiązkę podpina się do modułu, mikrofonu i radia. Na koniec trzeba za pomocą VCDS lub VAS-a zakodować moduł BT . Łacznie jakaś godzinka roboty
Koledzy , mam pytanie zamontowałam zakupione poza salonem radio BOLERO i wiadomo na VCDSie wyświetla mi błąd ( brak drugiej anteny ) i w związku z tym pytanie czy takie coś skasuje mi błąd ?
Koledzy , mam pytanie zamontowałam zakupione poza salonem radio BOLERO i wiadomo na VCDSie wyświetla mi błąd ( brak drugiej anteny ) i w związku z tym pytanie czy takie coś skasuje mi błąd ?
a czy radio źle gra ? bo jak nie to nie widze sensu kupowania tego adaptera, no chyba tylko że dla komfortu psychicznego że niema błędu zapisanego który też w niczym nie przeszkadza.
Witam, nie będę rozpoczynał nowego wątku tylko podepne się pod ten.
Moje pytanie (tylko proszę nie bijcie - szukałem, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na forum) - czy do Octavii 2 FL będzie pasowało radio Bolero z Superb? Trzeba będzie coś przerabiać, kombinować?
Konkretnie chodzi mi o te radio: http://allegro.pl/skoda-bolero-cd-mp...116113898.html
Moje pytanie (tylko proszę nie bijcie - szukałem, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na forum) - czy do Octavii 2 FL będzie pasowało radio Bolero z Superb? Trzeba będzie coś przerabiać, kombinować?
Konkretnie chodzi mi o te radio: http://allegro.pl/skoda-bolero-cd-mp...116113898.html
Bez kombinowani montujesz te radia i nie trzeba wymieniać ramki.
Langusta nie wprowadzaj człowieka w błąd bo ten model który przedstawił na allegro to nowszy typ z superba i nie będzie pasować, jak z superba to musisz szukać modelu wcześniejszego takiego jak ja montowałem, wtedy wymiana ramki. Lub szukać pod o2 wtedy jak masz streama czy coś podobnego to nie trzeba zmieniać ramki.
Langusta nie wprowadzaj człowieka w błąd bo ten model który przedstawił na allegro to nowszy typ z superba i nie będzie pasować, jak z superba to musisz szukać modelu wcześniejszego takiego jak ja montowałem, wtedy wymiana ramki. Lub szukać pod o2 wtedy jak masz streama czy coś podobnego to nie trzeba zmieniać ramki.
conan spoko :wink: wiadomo że to radio z superba nie podejdzie, piszę o radiach które są na fotach. :szeroki_usmiech
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz