Pioneer AVIC-D3 jakies opinie??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aciu
    Rider
    • 2005
    • 685

802 :szeroki_usmiech
  • herman
    Rider
    • 2005
    • 456

Witam

Spodobal mi sie ten spzret, mozna go dostac w miare przystepnej cenie, patrzac na mnogosc chinskich wynalazkow typu naviheaven itp(chyba ze tez sa ok ale tego nie wiem).

Mial ktos moze z tym stycznosc?? Patrze na cos 2 din i wlasnie to mi jakos jak na arzie najbardziej podpasowalo
    Załączone pliki
    --------------

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

Znalazłem jedną opinię kolego:

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• pkacz
        Ambiente
        • 2008
        • 214
        • Octavia II (1Z3)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Pioneer to Pioneer a chińskie podróbki i wynalazki to chińskie podróbki i wynalazki. Jakość tego sprzęty będzie wyższa, podobnie jak i cena, chyba że masz naprawdę dobre dojście...

Komentarz

• herman
          Rider
          • 2005
          • 456

Co do ceny te pionki w uzywce kosztuja 1100-1200zł..
          Czyli ciut wiecej niz nowe chinczyki..

Poza tym nie maja wejscia na karty, bluetootha, mniejszy ekran, navi co nie dziala na cala polske ale i tak jak czytalem ten Pionek bije tamte na glowe... jakoscia

Poczytalem elektrode i nikt nic nie pisze o usterkach Pionka, ale o chinczykach to jest tego troche..

Ma jedna osoba na alledrogo za 929 zł, pomyslalem ze fajnie, juz mialem dzwonic, ale dopatrzylem sie brak kostki ISO(150-200zł) ramki maskujacej(skad ja potem sama wziasc).
          Tak wiec ta oferta to zadna rewelka..

Ogolnie ten sprzet ludzie polecaja i warto go wziasc pod uwage zamiast zwyklej navi do OI, bo pomijajac wlasciwosci navi(ktore ori tez ma nie najwyzszych lotów; pionek 34% pokrycia POlski) to pionek wypada duuzo lepiej.

A i ciekawostka co sie dowiedzialem.. Mozna wrzucic sobie normalnie plyte podczas jezdzenia na nawigacji bo sprset zapamietuje trase i mozna plyte wyjac wlozyc cos innego(pozbycie sie zabezpieczenia na ogladanie w czasie jazdy jest banalnie proste- bo na to tez zwrocilem uwage)

pozdro
          --------------

Komentarz

• paradygma
            Classic
            • 2008
            • 22

Witam,
            koego jak kupisz tą navi i bedziesz potrzebował najnowsze mapy 2009 (cała europa na 3 płytach DVD) to daj znać
            Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...