802 :szeroki_usmiech
Pioneer AVIC-D3 jakies opinie??
Zwiń
X
-
Pioneer AVIC-D3 jakies opinie??
Witam
Spodobal mi sie ten spzret, mozna go dostac w miare przystepnej cenie, patrzac na mnogosc chinskich wynalazkow typu naviheaven itp(chyba ze tez sa ok ale tego nie wiem).
Mial ktos moze z tym stycznosc?? Patrze na cos 2 din i wlasnie to mi jakos jak na arzie najbardziej podpasowaloZałączone pliki--------------
-
-
Co do ceny te pionki w uzywce kosztuja 1100-1200zł..
Czyli ciut wiecej niz nowe chinczyki..
Poza tym nie maja wejscia na karty, bluetootha, mniejszy ekran, navi co nie dziala na cala polske ale i tak jak czytalem ten Pionek bije tamte na glowe... jakoscia
Poczytalem elektrode i nikt nic nie pisze o usterkach Pionka, ale o chinczykach to jest tego troche..
Ma jedna osoba na alledrogo za 929 zł, pomyslalem ze fajnie, juz mialem dzwonic, ale dopatrzylem sie brak kostki ISO(150-200zł) ramki maskujacej(skad ja potem sama wziasc).
Tak wiec ta oferta to zadna rewelka..
Ogolnie ten sprzet ludzie polecaja i warto go wziasc pod uwage zamiast zwyklej navi do OI, bo pomijajac wlasciwosci navi(ktore ori tez ma nie najwyzszych lotów; pionek 34% pokrycia POlski) to pionek wypada duuzo lepiej.
A i ciekawostka co sie dowiedzialem.. Mozna wrzucic sobie normalnie plyte podczas jezdzenia na nawigacji bo sprset zapamietuje trase i mozna plyte wyjac wlozyc cos innego(pozbycie sie zabezpieczenia na ogladanie w czasie jazdy jest banalnie proste- bo na to tez zwrocilem uwage)
pozdro--------------
Komentarz
-
Komentarz