przygotowanie pod GSM II (bluetooth + konsola pod telefon)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matej
    Drive
    • 2010
    • 57

Dzięki koledzy za info, przepraszam że "nie czytałem instrukcji" ;-)... Właśnie wróciłem z garażu, sprawdziłem i telefon idealnie współpracuje z samochodem. Mam tylko małe pytanie czy można w jakiś sposób ustawić głośność telefonu??? Wydaje mi się że jest troszkę za cicho i za każdym razem muszę ustawiać głośniej gałką radia... Pozdrawiam. Matej...
    Były: Fiat 126P 0.65 - 21 KM / VW Passat 1.6 - 110 KM / Volvo V40 2.0T - 170 KM 290 Nm
    Jest: Skoda Octavia II 2.0 TDI - 152 KM 353 Nm ;-)

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

matej, w ustawieniach głosu masz min głośność telefonu
      podreguluj ja po prostu
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• matej
        Drive
        • 2010
        • 57

:evil: ...Znowu nie czytam instrukcji!!! Dzieki... :evil:
        Były: Fiat 126P 0.65 - 21 KM / VW Passat 1.6 - 110 KM / Volvo V40 2.0T - 170 KM 290 Nm
        Jest: Skoda Octavia II 2.0 TDI - 152 KM 353 Nm ;-)

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez matej
          Znowu nie czytam instrukcji
          no comments :wink:
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• pgolik
            Drive
            • 2011
            • 96
            • Octavia II (1Z3)
            • CDAA 1.8 TSI 160 KM

A czy ktoś ma pomysł, jak z takiego ustrojstwa wyprowadzić zasilanie do telefonu? Przydał by się schemat wyprowadzeń (i czy po odkręceniu tych dwóch śrub można się łatwo do wnętrza dobrać?). I np. wyprowadzić +5V do gniazda USB.
            Dzięki temu można by do tego wynalazku mocować np. nawigacje albo telefony (dowolnym uchwytem mocowanym klejem lub taśmą 3M, np. magnetycznym tetraxa) i mieć od razu na miejscu zasilanie bez ciągnięcia kabla od gniazda zapalniczki.
            W sumie oryginalny adapter telefonu do tego mocowania daje tylko zasilanie (i może, w niektorych telefonach, antenę na dachu), więc powinno się z tego dać pobrać napięcie zasilające. Chyba, że to mocowanie podaje np. +12V, a konwersję do napięcia właściwego dla telefonu robi elektronika w adapterze (wtedy oczywiście też się da, biorąc płytkę z dowolnego samochodowego zasilacza USB).

Komentarz

Pracuję...