no odemnie będzie 3 a nie dwóch... tak więc będzie nas trochę dziś..chyba, że ktoś zrezygnuje
nawigacja mdf 2 i kod
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pepetw aso spiewaja 180 pln
zapłacisz tez mniejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Przypadek sprawdzony w VW oryginalne radio miało być wymienione na inne ale brak kodu ASO podać nie chciało właściciel napisał do polskiej centrali VW i przyszła instrukcja do radia (o nią nie proszono) wraz z kodem. Koszt całej operacji to koszt papieru, koperty i znaczka.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Re: nawigacja mdf 2 i kod
Zamieszczone przez pepetWitam,
kopiłem sobie do auta nawigacje culumbusa i pozostała mi stara mdf2 i chciałbym ją sprzedać.
Problem jest w tym iż nie posiadam do niej kodu, u mnie w aucie działa bezproblemowo.
Czy jest możliwość zmiany kodu tak abym mógł ją bezproblemowo sprzedać ??Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas220Jeśli nie jest kradziona co może wyjść przy wpisywaniu numeru seryjnego w ASO
chodzi o to, że za mniejsze pieniądze w innych punktach obsługi klienta możesz uzyszkać ten sam efekt-wiec po co przepłacać :?:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Do MFD potrzebna jest inna ramka . Ja zamówiłem w skodzie, kosztowała około 25 zł.
Co do kodu. Przy zakupie OII nie otrzymałem kodu do radia STREAM. Nie miałem wyjścia bo potrzebowałem na biegu i kupiłem w Skodzie. Zainkasowali 200 zł !. Zdzierstwo !.* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdychodzi o to, że za mniejsze pieniądze w innych punktach obsługi klienta możesz uzyszkać ten sam efekt-wiec po co przepłacać :?:O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thundia wtedy jest problem z wgrywaniem aktualizacji
świadczyloby to tylko o niechlujności, a akurat ten zarzut z czystym sumieniem możesz też odnieść do niektórych ASO 8)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, ASO poda ci kod a niezależny potrafi przelutować kość epromu i są problemy z aktualizacją oprogramowania (polecam poczytanie wątku o RNS-510 w tym dziale)O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thundi(polecam poczytanie wątku o RNS-510
tak sie składa, ze u siebie mam Nexusa w którym były robine rózne cuda( z wgraniem polskiego menu) i w ramach ciekawostki powiem ci, że ASO powiedzialo mi, że nie mogą zmienić softu w Nexusie(może mam takie kiepskie ASO) :P i nigdy nie miałem z nim problemówprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdynie przymierzajac atari(hmm, patrzac na twój wiek nie mam pewnosci czy wiesz o czym mówię)
Uwierz mi zdarzają się problemy i z MDF (a o nim tu mowa) i jeśli ja miałbym do wyboru kod lub przelutowanie to wybrał bym kod bo jest mniej problemów z nim (chyba że ktoś zgubi)
A jako że sprzęt miałby iść do sprzedaży to tym bardziej wolał bym mieć kod aby osoba która ode mnie urządzenie kupi miała pewność sprzętu - więc przestrzegam (bo problemy znane są) i polecam bezinwazyjną metodę - co kto zrobi to już nie mój interesO ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thundico kto zrobi to już nie mój interes
ale niekoniecznie trzeba wylutowywac eprom zeby zczytac kodprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Octavia2Limited... Co do kodu. Przy zakupie OII nie otrzymałem kodu do radia STREAM. Nie miałem wyjścia bo potrzebowałem na biegu i kupiłem w Skodzie. Zainkasowali 200 zł !. Zdzierstwo !.
Komentarz
-
Komentarz