Kilka razy odwiedzałam to forum jak tatuś coś potrzebował dowiedzieć się o swojej octvia A o jego istnieniu dowiedziałam się przez google 8)
Ma ktos zamontowany wzmacniacz z lewej strony w sedani
Zwiń
X
-
Ma ktos zamontowany wzmacniacz z lewej strony w sedani
w bagzniku w wnece? Moglbym dostac zdjecie? Byly wersje z zabudowana lewa strona jak w kombki (bagaznik)nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
ja mam w combi jak chcesz to pstrykne jutro zdjecie i Ci wysle na pw-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ja mam w HB po lewej stronie. Później wstawię zdjęcie. Żeby go zamontować musisz dorobić ze sklejki podstawkę, która z jednej strony łączy sie z podłągą a do pionowej części przykręczasz wzmak, bez tego nie uda Ci się go idealnie przykręcić. Podstawka jes w kształcie litery L, nie ma z tym dużo roboty, jedno popołudnie i wszystko masz podłączone. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafaluszastanawialem sie na wersja tez w podlodze tam gdzie ten steropian z gasnica i trojktaem co ty na to?
nawet jeden z forumowiczów ma takie rozwiązanie w swoim szkodniku kWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
to sa gwizdki w bagazniku te czarne plamy+ owalne?Ja raczej wzmacniacz chcialem ukryc w podlodze tam gdzie ten steropian. Rozwiazanie z glosnikiem w podlodze moze nie wyprowadzic basu na przod auta . Ja raczej klasycznie postawie suba.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
To jest rozwiazanie bardzo ciekawe, w przypadku gdy wozimy psa i mozna mu zapuscic muzyczke, na pewno nie zasnie tylko potem nam moze noge odgryzc. Montaz glosnika troj droznego w bagazniku mija sie z celem, bo i tak przykrywa to polka, od biedy mozna by bylo wrzucic w tylna polke te glosniki i bylby lepszy efekt.
rafalus, Przeszukaj strony firm CA, nie musi byc Octa, moze byc Golf lub obojetnie co, zobaczysz pomysl i zastosujesz go u Siebie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez Maicroftod biedy mozna by bylo wrzucic w tylna polke te glosniki i bylby lepszy efekt.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
nawet jest taka mozliwosc !!!!
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
howard7, no słabo niewidziałem tego a latam po stronkach z czeszkami :-)
musiałem ominąc gdzies to foto-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz