Niefabryczne radio do O2 FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andys
    Elegance
    • 2007
    • 762

Skoro już tyle Wam trułem, pokażę chociaż o czym byłą mowa :wink:

Pozdrawiam,
    Andys

Komentarz

• endrju
      Classic
      • 2009
      • 34

Heeh w zasadzie mozesz nie wysiadac z auta
      A moge niedyskretnie zapytac ile taki chinski wynalazek kosztuje ?

Komentarz

• Andys
        Elegance
        • 2007
        • 762

Praktycznie tyle samo co oryginalny Columbus od Grygiego . Tyle, że mnie zależało na AutoMapie (wreszcie z mapą zarejestrowaną na mnie ), mogę podłączyć pendrive`a pod USB, mam od razu BT działającego bez problemu, bez dodatkowych kosztów z obydwiema komórkami. Model, który posiadam ma analogowy tuner TV, ale można bez problemu wsadzić do niego tuner analogowo-cyfrowy. Zamierzam zamontować kamerę cofania i być może kiedyś poszukam zdolnego elektronika, który przelutuje podświetlenie na zielono lub biało. Nie mam MD, ani sterowania z kierownicy, ale właściciele VW twierdzą, że działają z tym wynalazkiem. Na urządzeniu można uruchomić praktycznie dowolną aplikację działającą na WinCE 5.0. Minusem jest z pewnością interfejs użytkownika, który choć praktyczny, z pewnością odbiega elegancją od oryginały Columbusa.
        Pozdrawiam,
        Andys

Komentarz

• endrju
          Classic
          • 2009
          • 34

Wlasnie to podswietlenie i "skorka" jest taka sobie. A ile kosztuje Columbus u Grygiego ? Bom nowy i swiezy, ale mam ochote wymienic Swinga na Columbusa...

Komentarz

• Andys
            Elegance
            • 2007
            • 762

Zamieszczone przez endrju
            Wlasnie to podswietlenie i "skorka" jest taka sobie.
            Podświetlenie na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Czerwone mi nie przeszkadza bo jest zaraz pod włącznikiem świateł awaryjnych. Interfejs jest chiński, ale mnie funkcjonalność tego urządzenia rekompensuje wygląd .
            Nowego Columbusa Grygy sprzedawał ostatnio za 3000zł jeśli mnie pamięć nie myli.
            Pozdrawiam,
            Andys

Komentarz

Pracuję...