Jaki polecacie zestaw BT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cukier311
    Classic
    • 2010
    • 25

Jaki polecacie zestaw BT

Czarny połysk będzie git dawaj i się nie zastanawiaj :diabelski_usmiech
  • rafik11
    Rider
    • 2009
    • 448

Jaki polecacie zestaw BT

Jak w temacie jaki polecacie zestaw BT, oczywiście poza oryginalnym którego cena jest stanowczo zaporowa. Parametry jakie sobie przyjąłem
    -cena do ok 300zł
    -zestaw ma być głośnomówiący
    -jeśli się jakoś da w prosty sposób połączyć z radiem w taki sposób aby przy połączeniu wyciszało się radio
    Proszę o wasze rady bona rynku jest tego sporo i oczopląsu dostałem przeglądając.

Komentarz

• christoferson
      Classic
      • 2009
      • 7

Ja kupiłem CLARIONA BLT373 jestem naprawdę zadowolony. Podpiąłem go do też CLARIONA DXZ588RUSB i jest super.

Komentarz

• Skowron
        Drive
        • 2008
        • 92

Ostatnio widziałem działanie takiego zestawu:

Na innych aukcjach znajdziesz taki trochę taniej. w prawdzie nie było to podłączone do skody a do volkswagena sharana ale ogólnie działanie będzie identyczne. sam się teraz interesuję takim zestawem z tym że ma być on przeznaczony na prezent do Toyoty. w każdym razie przy podłączaniu takich zestawów zawsze trzeba zastosować przejściówkę na standard ISO bo w takim standardzie są wtyki w tych zestawach. Jeżeli chodzi o skodę octavię 2 to będzie coś takiego:

do skody octavii 1 nie będzie to potrzebne. Nie będzie także potrzebne jeżeli masz już zainstalowane niefabryczne radio - wówczas zapewne gdzieś już jest pomiędzy wszystkimi tymi przejściówkami kostka ISO.
        Jeżeli chodzi o wrażenia to jak mi znajomy pokazywał działanie tego zestawu byłem bardzo mile zaskoczony. po wejściu do auta i przekręceniu kluczyka wszystko samo się połączyło. gdy dzwonił do niego telefon, radio samo się ściszyło i pojawił się napis PHONE a dźwięk został przekazany na głośniki. na wyświetlaczu pojawiła się nazwa dzwoniącego a odbieranie rozmowy nastąpiło z kierownicy. można tam sobie dobrać kolor podświetlenia więc nie będzie to się gryzło z fabrycznym podświetleniem. aha pokazywał mi także że za pomocą tego zestawu może przez BT słuchać muzyki tylko nie zapytałem czy działa mu sterowanie klawiszami typu przewijanie i zmiana utworu z poziomu pilota na kierownicy...w każdym razie to działa i nieźle współpracuje z fabrycznym radiem. jeżeli ci to Bedzie jeszcze pomocne to z moich ostatnich obserwacji ciekawsze zestawy bez wyświetlacza ma też motorola:

i też ta sama firma co opisany powyżej z wyświetlaczem:

no i trochę droższy ale na kilku forach czytałem że też dobrze działający Parrot:

z tego co wiem i pytałem sprzedawców wszystkie podłącza się tak samo poprzez złącze ISO a zatem praktycznie na zasadzie P&P jeżeli zastosuje się przejściówkę. wszystkie też wyciszają radio.
        A w upalne dni...Honda CB 750

Komentarz

Pracuję...