Zamieszczone przez Maru 123
Melody w OII FL?
Zwiń
X
-
Melody w OII FL?
Mam pytanie. Jako, że ojciec zamówił sobie dzisiaj w salonie OII FL bez radia zastanawiam sie, czy takie można mu będzie zamontować.
Chodzi tylko o to, żeby coś "gadało" bo melomanem nie jest i nie potrzebuje sprzętu audiofilskiego. Bardziej chodzi mi o to, czy to radio będzie pasowało wtyczką i kształtem do deski w OII FL. No i czy kolor podświetlenia też jest zielony, albo zielono-biały w tym radiu?Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
-
-
Od blues w O2FL to się różni tylko pokrętłem od głośności chyba powinno pasować ale nie wiem na 100% wejdź na www.skoda-auto.pl i zobacz w katalogu akcesoria (dla porównania)
Komentarz
-
-
Nikt nie wie konkretnie, czy Melody będzie pasowało do OII FL? Chodzi mi o to, czy wtyczka pasuje P&P i czy potrzeba jeszcze separatora? No i czy wszystko będzie działać jak należy, bo podobno od (chyba) 2006 roku radia w skodzie też miały jakiś lifting. Czy jak trafię na egzemplarz sprzed 2006, to on będzie bez problemów kompatybilny z OII FL?Alfee
Komentarz
-
-
No to już Melody zamontowane.
Wszystko pasuje P&P. Wystarczy wyjąć ramkę (to najtrudniejsza i najbardziej stresująca część) konsoli środkowej, wyszarpnąć zaślepkę. Z tyłu zaślepki są wpięte przewody (antenowy i wtyczka radiowa). Podpinamy przewody do radia, wkładamy radio w swoje miejsce, wpisujemy kod. Radio "uczy" się samochodu przez chwilę. I możemy się w pełni cieszyć działającym radiem. Teraz tylko wkładamy ramkę konsoli w swoje miejsce i ... koniec
Wszystko prościzna. Radio pasuje i gra bez żadnych problemów. kolory podświetlenia też idealnie zgrane.Alfee
Komentarz
-
-
maba8, dzięki. Tu chodziło głównie, żeby nie wyglądało jak kupa. To znaczy jak nieoryginalne radio z jakimiś zaślepkami po bokach :P No i żeby zachować funkcjonalność półeczki pod spodem. Jakość dźwięku nie ma absolutnie żadnego znaczenia, chociaż powiem, że gra przyzwoicie.Alfee
Komentarz
-
-
Czy radio melody będzie pasować do Skoda Octavia II 1.9TDI z 2006 roku?
Mam zamiar zmienić paskudne radio Panasonic na coś bardziej "skodowego", ale niestety drugi użytkownik samochodu MUSI mieć półeczkę pod radiem
Tak więc pytanie czy radio z tej aukcji będzie pasowało do mojej skody?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
Komentarz