Potrzebuje instrukcje do radia clarion DB348RMP ma ktos??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcin4710
    Classic
    • 2006
    • 6

car audio, jako zjawisko, jest moim zdaniem, jak zresztą wiele innych zajwisk, uprawiane przez ściśle określoną grupę osób. Osoby te mają nadwyżki finansowe, często niemałe, wniosując z nakładów, a ich głównym celem jest uczynienie swojego auta w aspekcie nagłośnienia możliwie niepowtarzalnym. Jest to sposób na wyróżnienie się z szeroko rozumianego tłumu
    czyli uważasz, że na każde hobby bądz zainteresowanie, trzeba wydawać kupe pieniędzy tak :?:
    Dlatego z tego punktu widzenia w mojej opinii auto jest ostatnim miejscem, w którym możliwe jest połączenie w spójną całość wrażeń, jakich może dostarczyć słuchanie muzyki z przestrzenią, w której te wrażenia są odbierane.
    hm... też tak kiedyś uważałem, ale jak zrobi się "scene" pod kierowce to możliwość, odsłuchu jest niemożliwa :!:
    Zauważam, że cechą systemów car audio jest trzymanie się po części zasady "im głośniej, tym lepiej" lub "im bardziej spektakularnie, tym lepiej". Dlatego trudno sobie wyobrazić zestaw car audio bez ogromnych głośników (wypełniających szczelnie bagażnik), potężnych wzmacniaczy zasilanych z baterii równie potężnych kondensatorów i alternatywnych źródeł zasilania.
    Dobry montażysta zbuduję Ci tak audio, że nie będzie mowy o ogromnych głośnikach i całej reszcie którą wypisujesz.
    Inwestowanie w zestaw car audio ma sens, ale tylko wówczas, jeśli na siłę nie będzie się dowodziło, że zrobiło się to wyłącznie dla wrażeń natury artystycznej
    Widzisz, tym stwierdzeniem, zaprzeczasz całej wypowiedzi :wink:
  • skodzina
    Classic
    • 2005
    • 13

Witam kupilem ostatnio radyjko clariona DB348 na gieldzie ale niestety bez zadnych papierow
    Msters Tuning - 1,9TDI 4x4

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

Re: Potrzebuje instrukcje do radia clarion DB348RMP ma ktos?

Zamieszczone przez skodzina
      Witam kupilem ostatnio radyjko ... na gieldzie ale niestety bez zadnych papierow
      nawet się tym nie chwal :evil:
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• skodzina
        Classic
        • 2005
        • 13

Czemu przeciez to nie moja wina a z panelem to raczej zlodziej nie sprzedaje bo by mu sie nieoplacalo

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

a kabelków nie miał z tyłu obciętych ??
          była półkieszeń montażowa ??
          pilota chyba w tym modelu nie ma więc nie ma co o niego pytać
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• skodzina
            Classic
            • 2005
            • 13

byla cala wtyczka z przejsciem na octavie i kieszen tez tylko instrukcj nie bylo

Komentarz

• Antoine
              Ambiente
              • 2004
              • 135

Re: Potrzebuje instrukcje do radia clarion DB348RMP ma ktos?

Zamieszczone przez skodzina
              Witam kupilem ostatnio radyjko clariona DB348 na gieldzie ale niestety bez zadnych papierow

wiele kosztowalo?

mam takie k
              Antoine, member of Automobilklub Tomaszowski

Komentarz

• piotrmag
                Classic
                • 2005
                • 13

Zsakakują mnie zopinie o clarionie 348 to podstawowy model, dla osób które słuchają a nie bawią sie radiem, a co do firmy...myslę że nie jest zła , a nawet .....dla iwielu bardzo dobra, miałem nadzieję że na tym poratalu wymienia się opinie a nie udaje sie mądrzejszego niz ustawa przewiduje, docinki na poziomie nexus 6 są na pozimie syna sołtysa ......

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

piotrmag, Panie Kolego, a moze mi szanowny Pan powiedziec co takiego na bardzo niskim poziomie bylo w tym co napisal w TYM temacie Nexus, bo ja tu nic nie widze. Czy pytanie, czy aby radio nie pochodzilo z jakiegos lewego zrodla jest zlym. To chyba myslimy innymi kategoriami. Poprostu, jak jest radio to z nim zazwyczaj jest instrukcja, to jest powiedzmy taki pierwszy powod, dla ktorego mozna wierzyc, ze sprzet jest legalny(pomijam tu kwestie, gdzie mozna co kupic). To tyle.
                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...