Krzysiu... jaki % przyciemnienia robiłeś?
Radio CB
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez 1711marcinNo tak chodzilo o to zeby bylo estetycznie. W tym schowku pod klima to najlepsze rozwiazanie. Znajomy zaproponowal mi cos takiego -
Rozwiazanie tez dobre bo montuje sie tylko wtyczke do anteny i zabieram go tylko wtedy kiedy je potrzebuje.
w sprawach CB jestem zieloniutki....
dziękiTomek
Komentarz
-
-
Jedyna zaleta to że jest mały i w gruszcze ma wszystkie przyciski itd. i że można go odpiąc i schować do schowaka po podróży.
To teraz o wadach które ja widzę.
zasięg, nie trzyma 19, ustawianie czułości, krótki kabel do zapalniczki, szumy, szybko pada bateria jeżeli ktoś używa jako krótkofalówkę.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
Koledzy.
Ten schowek pod klimą (zamiast popielniczki) to taki pojemny nie jest. Sprawdźcie najpierw dokładnie. Ja przymierzyłem radyjko w sklepie (Alan 109 – wiem nie poszalałem, ale najmniejsze jakie mieli i pasowało szerokością :szeroki_usmiech ). Potem pół soboty rozbierania deski (jak z jajeczkiem, ostrożnie nie porysować, nie połamać zapinek bo nówka) pot na oczach przy cięciu schowka, żeby nie za dużo – bo szkoda, i co :shock: ??? K…..wa :evil: radio o centymetr za długie!!!!!!!!!!
Albo wiecznie niedomknięta klapka – a nie o to chodziło, albo ciąć przewody od nawiewu na nogi pasażerów (tył). W akcie desperacji nawet sprawdziłem, czy radio da rade skrócić …. (to już chyba z nerwów) ramka szlugów – a miałem rzucić. Tak czy siak radio na półce w garażu, noga z gazu (może i lepiej – silnik się dokładniej „dotrze”) i czekam na wenę.
Te przewody od nawiewu tak wystają, bo klimatronic i DSG siedzi i miejsca im zbrakło - niwiem.
Więc pytanko:
Jakie radio tam zmieściliście?Staszek
Komentarz
-
-
staszek413, mi też nie wchodziło do końca trzeba przelutować wtyczkę od anteny z prostej na kątową
coś takiego http://www.allegro.pl/item929404116_...f_na_rg58.html
i ten 1 cm zyskujesz
Komentarz
-
Komentarz