podobno trzeba rozebrać i zobaczyć, tak mi powiedział kolega z pracy który montował i sobie i mi, ja w tdi miałem, on w 1.8T nie miał
Pomoc przy wyborze cb radio
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Pomoc przy wyborze cb radio
Witam. Zamierzam kupić cb radio. W grę wchodzą dwie firmy President lub Lafayette. Z Presidenta: Tommy, Johny III, Harry III , a z Lafayette: Ermes, Zeus, Atena. Presidenty mają RF-Gain, natomiast z Lafayette tylko Atena ma RF-Geina, ale dlaczego jest tańsze od pozostałych. Co polecacie z doświadczenia. Proszę o podpowiedzi i sugestie. Dziękuję. Pozdr.
-
Komentarz
-
Jeżeli cię stać to president, a jeżeli chcesz radio które będzie sprawnie działać ma je 75% użytkowników weż unidena 520 xl. I tak szczerze powiem nie sugerój się za bardzo tym co kto pisze bo każdy chwali swoje a ostateczna decyzja należy do ciebie.Wiem coś o tym bo sam ostatnio to przerabiałem i staneło na 520, którego byłem nie pewien :lol:
Komentarz
-
Ja mam lafayette zeus i mimo ze niema RF-a to bardzo dobrze słuzy na trasach w miescie tez da sie rozmawiac ale na automatycznym SQ pozatym antenka to podstawa najmniej ML-145 masz POLTORA METRA BATA NA DACHU I REWELA .Co do presidentow to przerost jakosci nad cena zreszta poczytaj sobie fora o CB duzo daja do myslenia przy zakupie.CO NOWE AUTO TO NOWE..ALE MONDEO TEZ BYLO DOBRE
Komentarz
-
Komentarz
-
chyba odwrotnie :wink:Zamieszczone przez ASGARDprzerost jakosci nad cenaIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
Ja używam zestawu uniden 520xl + sirio 145 i jestem bardzo zadowolony. Swobodnie można gadać na 13-14 km, kiedyś przy mroźnej pogodzie rozmawiałem z serwisem CB w odległości około 25 kilometrów :twisted:Nie jestem piratem drogowym, ja po prostu dbam o budżet Państwa. O1
Komentarz
-
Mam od tygodnia Lafayette Ermes i jedyne czego w nim brakuje mi to rf gaina bo nawet na automatycznym SQ nie wyciszy mi do końca szumów.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
wkowal10, mialem Lafayette Ermes...wytrzymalem z tym sprzetem niecaly miesiac i kupilem President'a.Wiem,ze drozszy,ale jakosc odbioru i nadawania bez porownania.
P.S.Antena ML 145
Komentarz
-
ciekawe...., że az taka róznica. :diabelski_usmiechZamieszczone przez Lashlowkowal10, mialem Lafayette Ermes...wytrzymalem z tym sprzetem niecaly miesiac i kupilem President'a.Wiem,ze drozszy,ale jakosc odbioru i nadawania bez porownania.
P.S.Antena ML 145
Komentarz
-
nowego unidena 520xl nie można legalnie nabyć po tym jak znalazł się na czarnej liście UKE
sama firma Uniden potwierdziła, że 510xl i 520 xl oraz PRO68 i PRO78 nie spełniają europejskich norm
po co zatem pakować się w towar "podejrzany"; przy takim wyborze radyjek naprawdę znalezienie czegoś w odpowiadającej nam cenie i jakości nie powinno być problemem.
Komentarz
-
no właśnie europejskichZamieszczone przez tatakubysama firma Uniden potwierdziła, że 510xl i 520 xl oraz PRO68 i PRO78 nie spełniają europejskich norm
Komentarz
-
ale większość foumowiczów korzysta z dróg europejskich, a zjednoczonej Europy w szczególności :!:Zamieszczone przez fuego_2007tatakuby napisał/a:
sama firma Uniden potwierdziła, że 510xl i 520 xl oraz PRO68 i PRO78 nie spełniają europejskich norm
no właśnie europejskich
Komentarz
-
I większoś kierowców obstawiam że ma unideny, mam namyśli jeżdzących po Polsce.
A że przepis przepisem a lubimy je łamać unidena mam i ja :lol:
Komentarz
-
tylko, że jak padło kiedyś sakramentalne zdanie w "Vabank" - "W miarę upływu czasu maleje zapotrzebowanie na zysk a rośnie zapotrzebowanie na święty spokój" :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
-
-
powiedziałbym idź i nie grzesz więcej ale szanuję odmienne od moich poglądy :wink:
koniec off topa bo nas wykopią :ups
Komentarz
-
i tym milym akcentem trzeba zakonczyc kup to na co cie stac
D:
CO NOWE AUTO TO NOWE..ALE MONDEO TEZ BYLO DOBRE
Komentarz

Komentarz