podobno trzeba rozebrać i zobaczyć, tak mi powiedział kolega z pracy który montował i sobie i mi, ja w tdi miałem, on w 1.8T nie miał
Pomoc przy wyborze cb radio
Zwiń
X
-
Pomoc przy wyborze cb radio
Witam. Zamierzam kupić cb radio. W grę wchodzą dwie firmy President lub Lafayette. Z Presidenta: Tommy, Johny III, Harry III , a z Lafayette: Ermes, Zeus, Atena. Presidenty mają RF-Gain, natomiast z Lafayette tylko Atena ma RF-Geina, ale dlaczego jest tańsze od pozostałych. Co polecacie z doświadczenia. Proszę o podpowiedzi i sugestie. Dziękuję. Pozdr.
-
-
Jeżeli cię stać to president, a jeżeli chcesz radio które będzie sprawnie działać ma je 75% użytkowników weż unidena 520 xl. I tak szczerze powiem nie sugerój się za bardzo tym co kto pisze bo każdy chwali swoje a ostateczna decyzja należy do ciebie.Wiem coś o tym bo sam ostatnio to przerabiałem i staneło na 520, którego byłem nie pewien :lol:
Komentarz
-
-
Ja mam lafayette zeus i mimo ze niema RF-a to bardzo dobrze słuzy na trasach w miescie tez da sie rozmawiac ale na automatycznym SQ pozatym antenka to podstawa najmniej ML-145 masz POLTORA METRA BATA NA DACHU I REWELA .Co do presidentow to przerost jakosci nad cena zreszta poczytaj sobie fora o CB duzo daja do myslenia przy zakupie.CO NOWE AUTO TO NOWE..ALE MONDEO TEZ BYLO DOBRE
Komentarz
-
-
nowego unidena 520xl nie można legalnie nabyć po tym jak znalazł się na czarnej liście UKE
sama firma Uniden potwierdziła, że 510xl i 520 xl oraz PRO68 i PRO78 nie spełniają europejskich norm
po co zatem pakować się w towar "podejrzany"; przy takim wyborze radyjek naprawdę znalezienie czegoś w odpowiadającej nam cenie i jakości nie powinno być problemem.
Komentarz
-
Komentarz