Dylemat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fufcik
    Classic
    • 2011
    • 14

Dylemat

maxpaynemm, gratulacje
  • Romul
    Classic
    • 2010
    • 11

Dylemat

Witam , czekam na odbiór samochodu ,gostek w salonie zaproponował radio za 500 PLN , jak w opisie .
    Jednak posiadam 2 letniego Alpine CDE 9864R czyli cd&mp3.zielone podświetlenie.
    Ciekawy jestem zdania forumowiczów ( za montaż Alpine zaśpiewał 50 zł )
    Przeczytałem to co piszecie o nieoryginalnych radiach, i jak wszędzie zdania podzielone.

I jeszcze jedno pytanko -co to za twór tzn jaka firma produkuje radia dla skody i jakiego producenta głośniki są montowane seryjnie .

Dodam że w zamówionej wersji mam przewidziane 4 szt. czyli tylko przód .

Pozdrawiam
    Romul

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Zmien salon, jak za montaz radia kaza sobie doplacic :lol:

Radio jest a'la Blaupunkt, a glosniki to roznie, ale najczesciej jakis noname za 30 euro centow sztuka
      Spritmonitor.de

Komentarz

• NorMan2
        Drive
        • 2010
        • 63

Głośniki do ©kody kiedyś produkowała czeska Tesla, teraz nie wiem czy jeszcze je pchają - sam czekam na autko

Co do radia - ja bym nie brał fabrycznego. Zamówiłbym bez i samemu zainstalował radio. 50 zł za podłączenie ? Mi zaproponowali instalację mojego gratis, ale zrezygnuję i sam to zrobię bo nie jest to duży problem.

Jak co to przeszukaj te forum lub pytaj - napewno znajdziesz odpowiedź jak podłączyć samemu a zaoszczędzone pieniążki będziesz miał na żeby opić kupno samochodu ;p

Komentarz

• Romul
          Classic
          • 2010
          • 11

Witam , tak jak myślałem chyba zostanę przy Alpine.
          Co do kwoty za montaż ,ja traktuję to nie jako opłatę za samo fizyczne zamontowanie radia ale za wpis do książki gwarancyjnej :diabelski_usmiech
          W poprzednim samochodzie zrobiłem tak samo ,fabryczne poszło na półkę a Phill do auta.
          Nie wiem jak Skoda ,ale inne firmy się doczepiały do montażu nie w ASO.

Poczekam , może odezwie się ktoś kto odbierał niedawno , dodam że konkretnie chodzi o Octavię Tour Combi.

A z drugiej strony to ciekaw jestem jak pan elektryk podejdzie do montażu :hmm
          Tej przyjemności sobie nie odpuszczę , zawodu nie mam wypisanego na czole.

Pozdrawiam
          Romul :zlosnik:

Komentarz

Pracuję...