maxpaynemm, gratulacje
Dylemat
Zwiń
X
-
Dylemat
Witam , czekam na odbiór samochodu ,gostek w salonie zaproponował radio za 500 PLN , jak w opisie .
Jednak posiadam 2 letniego Alpine CDE 9864R czyli cd&mp3.zielone podświetlenie.
Ciekawy jestem zdania forumowiczów ( za montaż Alpine zaśpiewał 50 zł )
Przeczytałem to co piszecie o nieoryginalnych radiach, i jak wszędzie zdania podzielone.
I jeszcze jedno pytanko -co to za twór tzn jaka firma produkuje radia dla skody i jakiego producenta głośniki są montowane seryjnie .
Dodam że w zamówionej wersji mam przewidziane 4 szt. czyli tylko przód .
Pozdrawiam
Romul
-
-
Głośniki do ©kody kiedyś produkowała czeska Tesla, teraz nie wiem czy jeszcze je pchają - sam czekam na autko
Co do radia - ja bym nie brał fabrycznego. Zamówiłbym bez i samemu zainstalował radio. 50 zł za podłączenie ? Mi zaproponowali instalację mojego gratis, ale zrezygnuję i sam to zrobię bo nie jest to duży problem.
Jak co to przeszukaj te forum lub pytaj - napewno znajdziesz odpowiedź jak podłączyć samemu a zaoszczędzone pieniążki będziesz miał na żeby opić kupno samochodu ;p
Komentarz
-
-
Witam , tak jak myślałem chyba zostanę przy Alpine.
Co do kwoty za montaż ,ja traktuję to nie jako opłatę za samo fizyczne zamontowanie radia ale za wpis do książki gwarancyjnej :diabelski_usmiech
W poprzednim samochodzie zrobiłem tak samo ,fabryczne poszło na półkę a Phill do auta.
Nie wiem jak Skoda ,ale inne firmy się doczepiały do montażu nie w ASO.
Poczekam , może odezwie się ktoś kto odbierał niedawno , dodam że konkretnie chodzi o Octavię Tour Combi.
A z drugiej strony to ciekaw jestem jak pan elektryk podejdzie do montażu :hmm
Tej przyjemności sobie nie odpuszczę , zawodu nie mam wypisanego na czole.
Pozdrawiam
Romul :zlosnik:
Komentarz
-
Komentarz