zabudowa bagaznika?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nadol93
    Classic
    • 2010
    • 31

zabudowa bagaznika?

Ładowarka raczej nie mogła nic spsuć poza przepalonymi bezpiecznikami, no chyba że kroś wsadził bardzo duży bezpiecznik i zwarcie mogło pójść gdzieś dalej.

Jeżeli pali się kontrolka ładowania aku (cały czas) nawet na włączonym aucie to ja bym polecił sprawdzenie alternatora jakiemuś elektrykowi bo prawdopodobnie szczotki się skończyły, lub ewentualnie zepsuł się moduł prostowniczy.
  • lukanio63
    Ambiente
    • 2009
    • 202

zabudowa bagaznika?

Marzy mi sie prosta zabudowa bagaznika, czyli dyskretnie zabudowany sub + wzmacniacz, ktory napedzal bedzie przod i suba. Czy moglibyscie polecic mi kogos, kto zrobi to estetycznie i niedrogo? Jaki moze byc koszt takiej zabudowy (bez elektroniki)?
    Subwoofer chcialbym miec z lewej strony w bagazniku, a wzmacniacz po przeciwnej stronie jak u kolegi W1Michał ale niekoniecznie zabudowany.
    Auto to O1 liftback. Jednostka sterujaca to JVC KD LH-552. Wygluszone drzwi z przodu, glosniki i dystanse seria (tymczasowo).
    Czy ktorys z forumowiczow zajmuje sie takimi rzeczami?
    Jest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
    Byla: Skoda Octavia 2 Laurin & Klement Estate
    Superstar 3900 + Sirio Megawatt 4000

Komentarz

• kornat
      Rider
      • 2007
      • 578

Jakbyś nie znalazł nikogo a chciał się podjąć sam to podsyłam manuala do takiej operacji http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/vie...light=zabudowa

Komentarz

• lukanio63
        Ambiente
        • 2009
        • 202

Dobry tourial Dzieki. Jak nie znajde kogos kumatego to sam bede probowal, jednak wolalbym zeby zrobil to ktos, kto ma juz jakies doswiadczenie z wloknem szkalnym.
        Jest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
        Byla: Skoda Octavia 2 Laurin & Klement Estate
        Superstar 3900 + Sirio Megawatt 4000

Komentarz

Pracuję...