Zamieszczone przez Yarwa
sony <---> piooner
Zwiń
X
-
sony <---> piooner
Pytanko krótkie do znawców tematu.
Mam zamiar kupić jedno z tych dwóch "wypaśnych" radyjek:
sony CDX-GT33U
lub
piooner DEH-2200UB
Istotna dla mnie jest obsługa USB i cena (oraz czerwień - pod przyszłą zmianę kolorów podświetlenia), gdyż i tak nigdy nie słucham niczego innego poza CB i radio to będzie mi służyło sporadycznie i okazjonalnie.
Moje pytanie nie dotyczy ich jakości dźwięku, czy też pałeru, bo za 2 i pół stówy to se można...., ale ciekaw jestem, czy Waszym zdaniem da się to-to podpiąć pod osiem głośników i zmieniać głośność przód-tył oraz odsłuchiwać bez charczenia???
Nie oczekuję naukowych wywodów, ot, zdawkowa odpowiedź
-
-
smer, posiadam Piooner'a ale jakiegoś starszego chyba, którego nawet na allegro nie potrafię znaleźć . W każdym bądź razie, radyjko sprawdza się w 100%, czyta ładnie z pendrive, teraz mam 4Gb i coś się troszkę traci (przy każdym włożeniu radia muszę wkładać pena ponownie aby "zaskoczył") ale na 2Gb nie było tego problemu. Poruszanie się między katalogami nie sprawia problemu.
Dodatkowo powiem, że mam tez zmienione podświetlenie na biało-czerwone i elegancko współgra z radiem także jak masz taki zamiar zmienić podświetlenie to polecam tego Pioneera bo zapewne ma podobny sposób podświetlenia co mój.
Na moim radiu mam 8 głośników i potrafię wyciszać tył, bok itd. standardowe ustawienia
pozdrowienia.
Komentarz
-
-
jedno i drugie radio będzie miało takie same funkcje, obsłuży twoje głośniki - problem tkwi w wyglądzie samego radia.osobiście wybrałbym pionka - miałem soniaka i przy najbliższej możliwej okazji sprzedałem go. Co mógłbym Ci polecić to na pewno[shadow=red:a55d671c15] Kenwooda [/shadow:a55d671c15]- byłby najlepszym rozwiązaniem.
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
A więc zakupiłem pioneera za 255zł. Zobaczymy co jest wart. Zajadę w piątek na spota z uchyloną szybką i diskiem-polo na maxa podkręconym :szeroki_usmiech
Byle tylko się nie okazało, że miałem coś namieszane w kostce, bo na oko wygląda mi ona co nieco pokiereszowana... A na elektrotechnice, to ja na polibudzie ściągałem i obawiam się, że zadanie może mnie pszeruść :lol:
Komentarz
-
-
Gość
Z tych 2 ja bym tez wzial pioniera ladniejszy i jakos nie ufam sony z dolnej polki. Znajomy mial nawet takie sony jak miales do wyboru tylko bez usb, kiepskie bylo. Dla odmiany powiem, ze ja chwale Clariona :P Mialem, usb gralo swietnie, moc w rmsie jedna z wyzszych w tej klasie, tylko ze ciut drozszy bo nowka 360 w mediamarkt.
Komentarz
-
Zamieszczone przez smerZamieszczone przez zplutaZamieszczone przez smerpszeruść :lol:
Przerosnąć
--
Mam jakiegoś starego Pioneera w samochodzie i gra. Czysto, nie skrzeczy, czyta mp3 i wma z dysku cd. Więcej nie potrzebuję.
Komentarz
-
-
Pszeruść, po stokroć pszeruść! :twisted:
Czasem lubię okrasić zdanie jakąś niebanalną perełką (i co mi zrobicie?)
A do tematu wracając, to pioonerek już wrzucony, tyle że wtyczkę antenową muszę sobie przerobić, bo jest inna. Aha, no i kabelki przepiąć na krzyż, bo podtrzymania pamięci nie mam.
Moje pierwsze wrażenia z odsłuchu są pozytywne. Zaskoczony jestem natomiast tym, że odtwarzacz CD zachowuje się tak, jakby czytał "na żywo" i płyta na wybojach przeskakuje. Ups.....
Ale olewam to, bo i tak najczęściej będę korzystał z pena (jeśli w ogóle będę)
Komentarz
-
Komentarz