Zamieszczone przez Enriquez
[O2] wyjscie aux nie działa
Zwiń
X
-
[O2] wyjscie aux nie działa
Miałem montowana kostke do radia i wyprowadzone do podłokietnika wyjscie AUX i niby radio powinno to widzieć ale nie widzi.
co może być problemem? zła wersja oprogramowania? gdzie sie z tym zgłosic?
w sumie to chyba bym prosił o przeniesienie tematu na godne jego miejsce
przepraszam, bląd nowicjusza nieznającego całęgo forum
-
-
marax0, a jakiego masz Stream'a? i z którego roku on jest? Bo w niektórych Stream'ach bez MP3 nie da się podłączyć AUX wprost do radia, trzeba kupić kabel z ustrojstwem imitującym pracę zmieniarki CD.
[ Dodano: Sro 28 Kwi, 10 10:05 ]
Ale patrząc na zdjęcie twojej OII to masz Elegance'a a tam był fabryczny AUX-IN z radiem Stream więc powinno wszystko grac.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
mam instrukcje na ktorej z tylu jest napisane
"Autoradio Stream
Skoda Auto 05.05
S00.5610.35.99
1Z0 012 095C"
niby w instrukcji jest napisane ze 'Dodatkowe wyjscie audio" ale w aucie przy radiu nie bylo jakiejs kostki i AUX tez nie byl wyprowadzony
teraz mam w podlokietniku ale nie działa
AUX mam ustawione na ON z tego co mi sie wydaje
przy dluzszym przytrzymaniu CD pojawia sie ekran chyba zmieniarki.
sam nie wiem, dzis rozmawialem z elektrykiem z ASO skody i mowil ze podlaczone jest dobrze, ze moze cos z radiem nie tak ale konkretow nie podal
Komentarz
-
-
przy okazji wziąlem ksiażke serwisową i rozkodowalem wyposazenei
E0A: no special edition
1DO: Nie znaleziono
1DO: Nie znaleziono
1D0: bez towing attachment
5SL: lewe boczne lusterko: non-spherical
5RQ: prawe boczne lusterko: convex
1KF: tarcze hamulcowe, tył
6FB: malowane pod kolor nadwozia boczne lusterko wyko�czones
1AC: anti-lock brake system (ABS)
3FA: bez roof insert (standard roof)
1N3: speed-related variable steering assist (Servotronic)
1NL: covers for aluminiowe felgi
HH7: opony 205/55 R 16 91V
4UF: driver's and front passenger airbag z front passenger airbag deactivation
4R4: elektrycznie sterowane szyby z comfort operation andcircuit breaker
3NW: tylna kanapa bench/backrest, split folding z center pod�okietnik
2QT: zestaw emblemat�w 'LX'
4X3: boczna poduszka powietrzna front z curtain airbag
4A0: bez seat heater
8L3: roof antenna
JON: Nie znaleziono
J0N: akumulator330 A (61 Ah)
7AA: electronic vehicle immobilization device
8GU: alternator 140A
6Y0: bez tempomat system ostrzegawczy
9AK: Climatronic z impact pressure control free of cfc
8RM: 8 g�o�niki (pasywne)
7Q0: bez navigation device
8YL: radio z CD player
8QL: key for locking system z remote control
8X1: headlight washer system
4K3: centralny zamek na pilota operated z wewn�trz and safe securing
B17: dopuszony na kraj Poland
G07: przednie amortyzatory
QN2: drawer under right front seat
3L3: r�czna regulacja wysoko�ci for front seats
9P1: lampka ostrzegaj�ca o nie zapi�tych pasach, electric contact in buckle
7X2: ultrasonic czujniki parkowania prz�d i ty�
9W0: w/o car phone preparation/installation
8WB: przednie lampy przeciwmgielnes
7A0: bez CD changer/CD player
3GA: bez cargo area
QG1: Wartungsintervallverlaengerung
0GG: emissions concept EU 4
L13: prze�wit zawieszenia 13
7P4: regulowane r�cznie lumbar support in front seats
F0A: no special purpose vehicle, standard wyposa�enie
3S2: black roof rails
2UA: standard design©koda Octavia II Combi Elegance 2.0 TDI 103kw
model year 2006, production number 241424
6x airbag, production plant Mladá Boleslav
The entered VIN is valid!
no wlasnie koles z ASO nie byl pewien o co chodzi, chyba nawet do Mlada Boleslav sie odzywal...
Komentarz
-
-
Mam ten sam problem, jak dłużej, albo dwa razy nacisnę CD(teraz nie pamiętam), to mi pokazuje na wyświetlaczy okno zmieniarki...
Jaki kabelek kupiłeś? Zastanawiam się nad założeniem AUX-a do naszego auta, bo ciągłe zmienianie płytek jest upierdliwe no i schowek jest zawalony.
kowal 2002, Ty chyba tez dokładałeś kabelek AUX do radia?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blind_walker...
Coś mi tam świta że w zwykłym Stream-ie był z tym jakiś problem ( nie pamiętam, bo się go pozbyłem jakieś pół roku po kupnie auta )...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Coś mi tam świta że w zwykłym Stream-ie był z tym jakiś problem ( nie pamiętam, bo się go pozbyłem jakieś pół roku po kupnie auta )...Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
witam, mialem w swojej nowej octavi taki sam problem, AUX nie dzialal - po przytrzymaniu przycisku pojawialo sie menu ale bez opcji AUX - wizyta w ASO skonczyla sie zaladowaniem od nowa softu do radia i wtedy opcja sie pojawila a AUX dziala bez zarzutu. Calosc (poza ustalaniem czy moga sie w tymmomencie tym zajac) zajela 5 min. U mnie nowy samochod wiec bezkosztowo w ramach gwrancji.
Komentarz
-
-
AdamB, a mógłbyś mi posłać linka jak ten kabelek wygląda? Przeglądałem kilka stron/aukcji i jest dużo różnych rodzajów, a nie wiem, który będzie pasował.
Radio programuje się VAG-iem?
Mam jeszcze jedno pytanko, czy można zrezygnować z kabelka na rzecz bezprzewodowej łączności? Już wyjaśniam o co kaman. Dzisiaj odkręcałem radio, żeby sprawdzić jakie są wolne wtyki z tyłu i przez przypadek włączyłem w telefonie, który był podłączony do zestawu głośnomówiącego- Nokia CK-15W, odtwarzacz muzyczny i... z głośnika pod deską rozdzielczą zaczęła lecieć muzyka jakości gorszej niż z kaseciaka z lat n-tych. I tutaj moje pytanie: można podłączyć przewody z tego małego głośniczka do 8, które są seryjnym CA samochodu? No i jaka będzie jakość?
Komentarz
-
-
blind_walker, http://www.allegro.pl/item1018710357...mfd_f_vat.html coś takiegoOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Jak zwykle kolega Adam ma rację. http://www.kawu.pl/pub/pdf/14270.pdf. Potrzeba chyba czegoś takiegoA dokładnie chyba to. http://allegro.pl/item1024680306_ada...fd2_f_vat.html
Marek0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blind_walkerMam ten sam problem, jak dłużej, albo dwa razy nacisnę CD(teraz nie pamiętam), to mi pokazuje na wyświetlaczy okno zmieniarki...
Jaki kabelek kupiłeś? Zastanawiam się nad założeniem AUX-a do naszego auta, bo ciągłe zmienianie płytek jest upierdliwe no i schowek jest zawalony.
i nie dzia
Komentarz
-
Komentarz