arci9, ale kolumbus nie wyjścia na wzmacniacz i to jest jego zasadniczy minus aby mieć line to CASKP mówił mi że trzeba przerabiać radio
Columbus czy ZENEC NC-2010 a może (MC-5600)
Zwiń
X
-
misiek^wro to ja się pytam :szeroki_usmiechZamieszczone przez misiek^wroarci9, czyli Columbus ma bardzo kiepawy dzwiek sam w sobie?
boję się, że to nadal liga podstawowa
djczas, to mnie zaskoczyłeś, nie wiem czemu wbiłem sobie do glowy, że ma....może za dużo ostatnio studiuje te parametry różnych urządzeń i mi siępomerdało - próbowałem teraz jakies info znaleść na szybko ale jakoś nie idzie :cry:Zamieszczone przez djczasarci9, ale kolumbus nie wyjścia na wzmacniacz i to jest jego zasadniczy minus aby mieć line to CASKP mówił mi że trzeba przerabiać radio
Komentarz
-
-
pytałem o te urządzenie gosci i twierdzą, że jest jedno wyjście w RCA, pewnie nie da się niczym sterować , ale już wzmak można podpiąć- to jest RNS 510(nie wiem czy Columbus oprócz menu powitalnego i kolorów czymś się jeszcze różni?)Zamieszczone przez djczasarci9, ale kolumbus nie wyjścia na wzmacniacz i to jest jego zasadniczy minus aby mieć line to CASKP mówił mi że trzeba przerabiać radio
Komentarz
-
Komentarz