pamiętaj tylko, że leasing musi wydać zgodę na innego ubezpieczyciela niż ma to domyślnie - zgodę najczęściej płatną. Ja mam Fiata w Fidisie - to jak chce wziąśc coś innego niżBenefię to kasują mnie 150zł .
Swing z Superb-a do O2FL
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Swing z Superb-a do O2FL
Pewnie juz był ten temat poruszany ale ja potrzebuje w miare szybko informacji. Czy radio swing ze skody SuperB rocznik 2010 bedzie pasowało do octavi FL z rocznika 2010? Napewni rożni się wykonczeniem tzn. te z superbajest swiecace a O2 matowe. Z gory dzieki za info
-
-
Komentarz
-
Niedawno wymieniłem w superbie2 swing mp3 na columbusa. Do Columbusa dokupiłem ramkę bo od Swinga jest inna. Oba radyjka montuje się tak samo... ramka zewnętrzna ma takie same wymiary więc co by miało nie pasować... ??
PS. Swing MP3 - jest na sprzedaż :-) (nówka)
Komentarz
-
Witam
To jak jest naprawdę? Można kupić swinga z superba i założyć do O II FL? Będzie pasowało bez problemów? Chodzi oczywiście o podłączenie i wymiary. Czy będą działały czujniki parkowania? Z tego co doczytałem to chyba ramkę trzeba dokupić... Ale jaką? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi, szczególnie tych co mieli z tym do czynienia. Pozdrawiam 8)
Do tej pory: Fiat Punto 1.2 Pb, rok 2000; VW Bora 1.6 16V LPG, rok 2003 teraz O II FL 1.6 LPG, rok 2010/2011 :-)
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
zigzag, Bolero pasuje ale oczywiście czeka Cie dodatkowy zakup czyli ramka pod Columbusa do Octavii i wszystko się ładnie komponuje.
A wygląda to tak:
Ramka od Swinga
Ramka od Columbusa:

edit.
troszkę mi się pomyliło
zamiast Swing "przeczytałem" Bolero
Komentarz
-
Ale Swing z Superba jest kanciaty na dole. Nie zamontujesz w O2. Mihau.
A Columbus i Amundsen są prostokątne - to i inne ramki są do nich.
Komentarz
-
pandzik, uuuuuuuuups... źle przeczytałem
myślałem, że chodzi o Bolero
Komentarz
-
-
r0mek, pasuje ale tylko to co wygląda jak Columbus.
Bolero z Superba od MY2012 już nie pasi.
Komentarz
-
-
podłącze sie do tematu, czy swing z O2FL podejdzie do O2 z 2005r?KRÓLEWNA ŚNIEŻKA http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...347767#1347767
Komentarz
-
Jeszczę wrócę do pytania - ewentualnie co nie pasuje w tym Bolero z superba 2012? Różni sie kształt ramki? Bolero z 2012 jest już ze zitegrowaną ramką? Kolejne pytanie, czy Bolero (obojętnie z czego) obsłuży czujniki cofania?
PzdrBył...

Komentarz
-
Swing i Bolero z nowego Superba 2012 ma ramkę zintegrowana z radiem więc do Octavi i innych aut nie pasuje.Zamieszczone przez r0mekJeszczę wrócę do pytania - ewentualnie co nie pasuje w tym Bolero z superba 2012? Różni sie kształt ramki? Bolero z 2012 jest już ze zitegrowaną ramką? Kolejne pytanie, czy Bolero (obojętnie z czego) obsłuży czujniki cofania?
Pzdr
Pasuje tylko Bolero o kształcie obudowy jak Columbus z ramką od Columbusa.
Bolero obsługuje czujniki cofania w O2FL. W autach starszych wymagana jest wymiana CAN GATEWAY by nie rozładowywało akumulatora i sterownika parktronica oraz przeróbka instalacji. Było już o tym wiele razy na forum, poszukaj.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
r0mek, oczywiście możesz wsadzić to nowsze Bolero ale wcześniej musisz zmienić cały front radia na starsze ale nie o to w tym chodzi
Komentarz
-
Komentarz
-
jakie radio będzie pasować do O2FL potrzebuje 2DIN obecnie mam BLUES
tzn jak jest w koncu z tym swingiem z SuperB pasuje czy nie
Komentarz
-
Bolero z Superba 2010 pasuje idealnie do Octavii 2 FL.
Ja mam tak zrobione... (Zdjęcia na forum)
Trzeba tylko zastosować ramkę pod Colubusa.
Wygląd w/g mnie o niebo lepszy niż Bolero z OIIFL.
(ale o gustach się nie dyskutuje).http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
Komentarz
-
Podzielam zdanie K_R_I_S... na początku byłem troszkę sceptyczny do innego designu niż panel klimatyzacji (mam zwykłego klimatica) ale po założeniu radia nie było mowy, że mi się coś nie podoba...
Jeśli chodzi o wymianę na Swinga - to moim zdaniem nie ma zupełnie sensu... Niewiele zyskasz względem BLUESa... Brak wejścia na jakiś nośnik pamięci jest dobijające. To był główny powód zmiany u mnie ze Swinga na Bolero. Dodatkowo Bolero moim zdaniem lepiej gra od Swinga.
Komentarz

Komentarz