pamiętaj tylko, że leasing musi wydać zgodę na innego ubezpieczyciela niż ma to domyślnie - zgodę najczęściej płatną. Ja mam Fiata w Fidisie - to jak chce wziąśc coś innego niżBenefię to kasują mnie 150zł .
Swing z Superb-a do O2FL
Zwiń
X
-
WitamTo jak jest naprawdę? Można kupić swinga z superba i założyć do O II FL? Będzie pasowało bez problemów? Chodzi oczywiście o podłączenie i wymiary. Czy będą działały czujniki parkowania? Z tego co doczytałem to chyba ramkę trzeba dokupić... Ale jaką? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi, szczególnie tych co mieli z tym do czynienia. Pozdrawiam 8)
Do tej pory: Fiat Punto 1.2 Pb, rok 2000; VW Bora 1.6 16V LPG, rok 2003 teraz O II FL 1.6 LPG, rok 2010/2011 :-)
Komentarz
-
-
podłącze sie do tematu, czy swing z O2FL podejdzie do O2 z 2005r?KRÓLEWNA ŚNIEŻKA http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...347767#1347767
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r0mekJeszczę wrócę do pytania - ewentualnie co nie pasuje w tym Bolero z superba 2012? Różni sie kształt ramki? Bolero z 2012 jest już ze zitegrowaną ramką? Kolejne pytanie, czy Bolero (obojętnie z czego) obsłuży czujniki cofania?
Pzdr
Pasuje tylko Bolero o kształcie obudowy jak Columbus z ramką od Columbusa.
Bolero obsługuje czujniki cofania w O2FL. W autach starszych wymagana jest wymiana CAN GATEWAY by nie rozładowywało akumulatora i sterownika parktronica oraz przeróbka instalacji. Było już o tym wiele razy na forum, poszukaj.Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
Bolero z Superba 2010 pasuje idealnie do Octavii 2 FL.
Ja mam tak zrobione... (Zdjęcia na forum)
Trzeba tylko zastosować ramkę pod Colubusa.
Wygląd w/g mnie o niebo lepszy niż Bolero z OIIFL.
(ale o gustach się nie dyskutuje).http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
Komentarz
-
-
Podzielam zdanie K_R_I_S... na początku byłem troszkę sceptyczny do innego designu niż panel klimatyzacji (mam zwykłego klimatica) ale po założeniu radia nie było mowy, że mi się coś nie podoba...
Jeśli chodzi o wymianę na Swinga - to moim zdaniem nie ma zupełnie sensu... Niewiele zyskasz względem BLUESa... Brak wejścia na jakiś nośnik pamięci jest dobijające. To był główny powód zmiany u mnie ze Swinga na Bolero. Dodatkowo Bolero moim zdaniem lepiej gra od Swinga.
Komentarz
-
Komentarz