arturo_freestyl, gwarancji nie masz z urzędu. Kwestia czy do tego dojdą jeśli zajdzie potrzeba... :diabelski_usmiech
Symphony CD + zmieniarka, a może 2DIN
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
cysiu100
Symphony CD + zmieniarka, a może 2DIN
Witam, mam pytanie dotyczące zmieniarki na 6 CD o rozmiarze 1 DIN, taka jak była montowana w VW, pod radiem lub w schowku. Chodzi mi o to, czy występowały wersje do Skody lub VW z zielonym podświetleniem?
Chciałbym wyjąć w swojej OI schowek i wmontować tam zmieniarkę. A może macie jakieś ciekawe propozycje na niedrogie radno, najlepiej oryginalne VW / Skoda w rozmiarze 2 DIN z zielonym podświetleniem. Aha w moim aucie nie mam szyny CAN.
-
cysiu100, też myślałem o takiej zmieniarce od VW, tylko trzeba by zmienić podświetlenie. Nie wiem jednak jak to się zgra z SKODA SYMPHONY
[ Dodano: Pią 03 Wrz, 10 14:20 ]
Jadę dzisiaj do mojego zaufanego elektryka samochodowego popytać o zmianę podświetlenia na zielone
A wg zapewnień sprzedawców na allegro te zmieniarki zgrywają się równiez z radiami Symphony w naszych Szkodnikach. Jesli tak jest faktycznie to chyba zainwestuję parę złotych w zmieniarkę :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
cysiu100
-
W piątek jade do Piotrkowa Tryb i będe przejeżdżał przez miejscowość, z której pochodzi jedna z aukcji tych zmieniarek VW montowanych w deskę rozdzielczą. Jestem umówiony ze sprzedawcą, że na miejscu zrobimy przymiarkę. Jeśli będzie hulało, to transakcję dokonamy na miejscu, jeśli nie, to trudno...
Oczywiście dam znać jak to wyszło.
Acha.. a ze zmianą podświetlania, to ponoć 15 min. roboty Więc jeśli tylko będzie hulało, to się oczywiście pochwalę fotkami
EDIT.
Zmieniarka od VW zamontowana i hula aż milo !! Szczerze mówiąc dziwię się, że do tej pory nikt nie zainteresował się tą zminiarką :| Raz, że o wiele wygodniej jest wymieniać płyty mając player pod reką, a dwa, że zdecydowanie lepiej prezentuje się kokpit. Teraz jeszcze tylko wymienic podświetlenie z czerwonego na zielone i będzie cacyNiestety musze odczekać miesiąc, bo tyle mam gwarancji na playerka
Komentarz
-
Komentarz