heh, to trzeba będzie teraz popracować na chińskim :szeroki_usmiech jest gwarancja to nie ma stresu przynajmniej na 12 miesięcy, pozniej najwyzej pojdzie do utylizacji :szeroki_usmiech
Nawet się nie zastanawiaj tylko zwracaj nieużywany sprzęt..
piramida napisał/a:
heh, to trzeba będzie teraz popracować na chińskim :szeroki_usmiech jest gwarancja to nie ma stresu przynajmniej na 12 miesięcy, pozniej najwyzej pojdzie do utylizacji :szeroki_usmiech
Nawet się nie zastanawiaj tylko zwracaj nieużywany sprzęt..
Propo DoD to wychodzi ze tylko jeden model moze byc dla nas odpowiedni DOD F520 FULLHD Portable Car Camcorder , bo jest w technologii "No interval time file saving technology".
Ne ebay 139$ + 40$ wysylka.
Ktos chetny? :P NEW DOD F520 Full HD CAR BLACK BOX Recorder 120 Wide Degree
pandzik, tragedia ta kamerka, pomijam jakość wykonania, filmy jakoś kręci, widać rejestracje samochodów ale głos kiepski, w nocy kiepsko a po zgraniu filmów na kompa obraz trzaska, szumi, generalnie nie wiele widać, nie ma natomiast problemów z odtworzeniem filmów bezposrednio z aparatu czyli wideo jest wyrazne ale tylko w aparacie.
Pytanie czy jest pojawia sie jakiś błąd podczas kopiowania z aparatu na kompa czy sprzęt jest na tyle "zajebisty" że taie jaja wychodzą?
piramida, to Ci szrota sprzedał :twisted: . Szybko niech bierze szmelc i kasę oddaje.
po rozmowie ze sprzedawcą powiedział że na aukcji nie jest napisane że ta kamerka to orginał, jutro wrzucę dzisiejsze filmiki na kompa i zobaczę czy nadal sieją i trzaskają, jeżeli tak to wymiana na inny lub zwrot jeżeli na to pójdą.
michalse7, tak ja macałem i nawet kupiłem i jestem mile zaskoczony z dwóch powodów bo fajnie nagrywa w dzień i w nocy i "niechcący dostałem nowszy model za cenę starszego :twisted: a mianowicie ten http://allegro.pl/rejestrator-trasy-...009782740.html
Komentarz