Termometr? Chyba wyświetla informacje z czujnika temperatury a nie ma termometr
Bolero VS Columbus
Zwiń
X
-
Mychu, trzeba dokupić antenę
IMHO nikt na razie nie dolozył Columbusa więc bądź pionierem :wink:
Zamieszczone przez Mychuczy warto w O3 Elegance dołożyć w salonie 6800 zł do Columbusa skoro Bolero mam w standardzie a Columbusa na rynku wtórnym kupię za ok 2000
chyba ci się Columbusy pomyliły :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyMychu, trzeba dokupić antenę
IMHO nikt na razie nie dolozył Columbusa więc bądź pionierem :wink:
Zamieszczone przez Mychuczy warto w O3 Elegance dołożyć w salonie 6800 zł do Columbusa skoro Bolero mam w standardzie a Columbusa na rynku wtórnym kupię za ok 2000
chyba ci się Columbusy pomyliły :P
Komentarz
-
-
Mychu, - no to gratulacje bystrego oka
tylko jest chyba jeden problem - już jest na forum jeden kolega który też kupił i .... szuka mozliwości zamontowania :P
ale może przez miesiąc coś się zmieniło :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyMychu, - no to gratulacje bystrego oka
tylko jest chyba jeden problem - już jest na forum jeden kolega który też kupił i .... szuka mozliwości zamontowania :P
ale może przez miesiąc coś się zmieniło :wink:Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob_bestnie dał rady pokonać ochrony elementów przez co nie ma jak wkodować do auta
tutaj (w tym ogłoszeniu) dojdą jeszcze kwestie wiązek - może ten gość je ma ale jeśli nie - to tylko ASO lub rzeźba we własnym zakresie o ile jest schematprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
a swoją drogą to co zrobili z zabezpieczeniem O3 to nie wiem czy to jest zgodne z prawem.
Dlatego, że konsument po okresie gwarancji nie może np. samemu zmienić radia, i innych funkcji usprawniających auto. Nie wiem czy to jest dozwolone i to nie dyskryminuje innych producentów np radia czy haków holowniczych itd. Myślę, że grupa VW może za to beknąć jeśli ktoś to zaskarży jako eliminowanie konkurencji...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez bob_bestnie dał rady pokonać ochrony elementów przez co nie ma jak wkodować do auta
tutaj (w tym ogłoszeniu) dojdą jeszcze kwestie wiązek - może ten gość je ma ale jeśli nie - to tylko ASO lub rzeźba we własnym zakresie o ile jest schemat
co do instalacji jeden kabel koniecznie trzeba kupić - łączący jednostkę z monitorem a reszta to parę dodatkowych przewodów zasilanie can i głośniki.
moje radio jest już trzy tygodnie u speca z Poznania i czekam na odpowiedz. kiedy i czy w ogóle mam podjechać na montaż. Podobno bardzo ważny jest gateway z samochodu skąd było wyjęte radio.
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyanthrax, grupa VW robi to od bardzo dawna
w Audi jest tak od lat
Komentarz
-
Komentarz