Któredy przewody do audio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartoszek1984wp
    Classic
    • 2012
    • 12

O2_360 ja wiem z wklejki w książeczkę serwisową :wink:
  • Strumyk
    Drive
    • 2010
    • 81

Witam
    szukałem w wyszukiwarce ale nie mogę lub nie potrafię znaleźć odpowiedzi na pytanie
    mianowicie którędy puścić przewód zasilający (+) do wzmacniacza, którędy przewody sygnałowe z radia do wzmacniacza a gdzie umieścić przewody do głośników przednich drzwi zaznaczam że wzmacniacz znajdować się będzie w bagażniku
    chodzi mi o poinstruowanie mnie i podanie ścieżek którędy najlepiej poprowadzić w/w okablowanie w OI
    z góry dziękuje
    Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.

Komentarz

• matii
      Drive
      • 2010
      • 56

Plus z aku do wzmaka lewym progiem (pościągać plastiki osłaniające i ładnie ułożyć kabel), sygnałowe RCA prawym progiem (możesz odkręcić schowek żeby mieć lepszy dostęp). Zasilanie głośników..hmm to zależy do jakich mocy bedziesz miał głośniki. Jeśli zasilasz je tylko przez wzmak w radio, a głośniki to jakieś moce do powiedzmy 50-70W, to gość w CA poinformował mnie, że nie warto rozgrzebywać auta, żeby kłaść na nowo te instalke, bo wiązka ori powinna wystarczyć.

Komentarz

• Strumyk
        Drive
        • 2010
        • 81

dziękuje za info
        tak właśnie planowałem ułożenie instalacji dzięki za potwierdzenie moich ustaleń
        przewody z wzmacniacza do głośników puszcze tunelem środkowym następnie pod deską dojdę do drzwi muszę położyć nowe przewody ponieważ kupiłem głośniki POWERBASS L-60C i chciał bym je w pełni wykorzystać
        Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.

Komentarz

• locaj85
          Rider
          • 2009
          • 482

a jak wygląda sprawa z przepchnięciem kabla do komory sil nika w O2 , mam problem z ASO :

Komentarz

Pracuję...