O2_360 ja wiem z wklejki w książeczkę serwisową :wink:
Któredy przewody do audio
Zwiń
X
-
Któredy przewody do audio
Witam
szukałem w wyszukiwarce ale nie mogę lub nie potrafię znaleźć odpowiedzi na pytanie
mianowicie którędy puścić przewód zasilający (+) do wzmacniacza, którędy przewody sygnałowe z radia do wzmacniacza a gdzie umieścić przewody do głośników przednich drzwi zaznaczam że wzmacniacz znajdować się będzie w bagażniku
chodzi mi o poinstruowanie mnie i podanie ścieżek którędy najlepiej poprowadzić w/w okablowanie w OI
z góry dziękujeŚwiatem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.
-
-
Plus z aku do wzmaka lewym progiem (pościągać plastiki osłaniające i ładnie ułożyć kabel), sygnałowe RCA prawym progiem (możesz odkręcić schowek żeby mieć lepszy dostęp). Zasilanie głośników..hmm to zależy do jakich mocy bedziesz miał głośniki. Jeśli zasilasz je tylko przez wzmak w radio, a głośniki to jakieś moce do powiedzmy 50-70W, to gość w CA poinformował mnie, że nie warto rozgrzebywać auta, żeby kłaść na nowo te instalke, bo wiązka ori powinna wystarczyć.
Komentarz
-
-
dziękuje za info
tak właśnie planowałem ułożenie instalacji dzięki za potwierdzenie moich ustaleń
przewody z wzmacniacza do głośników puszcze tunelem środkowym następnie pod deską dojdę do drzwi muszę położyć nowe przewody ponieważ kupiłem głośniki POWERBASS L-60C i chciał bym je w pełni wykorzystaćŚwiatem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.
Komentarz
-
Komentarz