ZENEC ZE-NC 2010

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ZENEC ZE-NC 2010

Te wspomnienia kończą się chyba na moim pokoleniu

Tak zacząłem wspominać jak było to pierwsze co pamiętam to zabawa w żużlowców na BMXach. Do dziś mam bliznę przez całe kolano jak za nisko w zakręcie zszedłem

Kiedyś kumplowi życie uratowałem bo mieliśmy takie bajorko, niby nie duże ale jak się tam wlazło to muł momentalnie wciągał plus dość głębokie my niscy. Kolega bardzo chciał mi pokazać coś na brzegu tego i wesoło wpadł do wody. Wyciągnąłem go, poszedł się przebrać i zabawa trwała dalej. Ale do tego "akwenu" już się nie zbliżał

Niedawno byłem na osiedlu na którym mieszkałem mając 4-6 lat. Kiedyś wszystko było takie duże, te wszystkie niezapomniane przygody, które tam były, przyjaźnie. Dziś nie ma nic, zwykłe osiedle ludzie się mijają, nikt nie siedzi pod blokiem i nie krzyczy "mama rzuć kanapkę"

Aż się łezka w oku kręci

ZENEC ZE-NC 2010

Czy ktoś próbował już połączyć się ze stacją Zenec ZE-NC 2010 telefonem Nokia N8?
    Nie ma niestety na internecie informacji o tym czy ta Nokia jest kompatybilna z tą stacją.

( stacja ma wbudowany moduł Bluetooth PARROT CK-5050+ )

Komentarz

• zbig10101
      Drive
      • 2009
      • 45

Problemem nie jest zestaw radiowy, ale możliwość współpracy telefonu z radiem. Skoro oba urządzenia posiadają Bluetooth to nie powinno być problemów. A tak na marginesie mająć tak rozbudowaną stację jak NC-2010 (http://www.nokia.pl/produkty/telefon...8/specyfikacje ) do samochodu nie musy być rozbudowany.

Komentarz

Pracuję...