a gdzie ten osuszacz jest?
zestaw glosnomowiacy??
Zwiń
X
-
zestaw glosnomowiacy??
Witam,
Moze sie wam to pytanie naiwnym i glupim wydac ale to jest moj pierwszy kontakt z roznymi samochodowymi bajerami i jeszcze nie wszystko ogarniam. Na obrazku w centrum jest ekran od nawigacji a po prawej stronie tego ekranu jest taki na stale przyczepiony dzyndzel do ktorego mozna przyczepic jakos telefon. I tu moje pytanie: jak to zrobic? Wybaczcie ignorancje, na swoje usprawiedliwienie mam ze w instrukcji nie ma nic na ten temat.
Dzieki.Załączone pliki
-
-
kross12
sanczo01, po pierwsze szukaj!
Po drugie jak chcesz używać podstawki to musisz kupić adapter który ciężko dostać a jak już się uda to cena zabija. Lepiej sparować telefon przez BT
Komentarz
-
sanczo01, jako kompletny dyletant powiem Ci, że jest to wyposażenie dodatkowe, uchwyty są różne i dedykowane do różnych modeli aut jak i telefonów.
Dokładnie jest to : Adapter telefonu komórkowego do samochodów
wyposażonych w uniwersalne przygotowanie pod telefon
GSM z uchwytem w desce rozdzielczej (ATC 800 001-0XX –
w zależności od modelu telefonu)
Podpytaj w ASO o dokładny numer części jak tak bardzo to chcesz a potem poszukaj na alledrogo czy gdzie indziej ale jeśli masz "blututa" to nie widzę sensu szpecić sobie konsolę czymś takim.
Komentarz
-
-
Dziekuje Panom bardzo!
@ kross12, jakbym wiedzial czego szukac to moze bym i znalazl. Jak pewnie zauwazyles nazwalem te czesc "dzyndzlem" a teraz dzieki hotrain wiem ze jest to "Adapter telefonu komórkowego do samochodów
wyposażonych w uniwersalne przygotowanie pod telefon
GSM z uchwytem w desce rozdzielczej". I kto by pomyslal taki dzyndzel a taka madra i dluga nazwa.
Jeszcze raz dzieki i pozdro!
Komentarz
-
Komentarz