a gdzie ten osuszacz jest?
zestaw glosnomowiacy??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
zestaw glosnomowiacy??
Witam,
Moze sie wam to pytanie naiwnym i glupim wydac ale to jest moj pierwszy kontakt z roznymi samochodowymi bajerami i jeszcze nie wszystko ogarniam. Na obrazku w centrum jest ekran od nawigacji a po prawej stronie tego ekranu jest taki na stale przyczepiony dzyndzel do ktorego mozna przyczepic jakos telefon. I tu moje pytanie: jak to zrobic? Wybaczcie ignorancje, na swoje usprawiedliwienie mam ze w instrukcji nie ma nic na ten temat.
Dzieki.Załączone pliki
-
sanczo01, po pierwsze szukaj!
Po drugie jak chcesz używać podstawki to musisz kupić adapter który ciężko dostać a jak już się uda to cena zabija. Lepiej sparować telefon przez BT
Komentarz
-
sanczo01, jako kompletny dyletant powiem Ci, że jest to wyposażenie dodatkowe, uchwyty są różne i dedykowane do różnych modeli aut jak i telefonów.
Dokładnie jest to : Adapter telefonu komórkowego do samochodów
wyposażonych w uniwersalne przygotowanie pod telefon
GSM z uchwytem w desce rozdzielczej (ATC 800 001-0XX –
w zależności od modelu telefonu)
Podpytaj w ASO o dokładny numer części jak tak bardzo to chcesz a potem poszukaj na alledrogo czy gdzie indziej ale jeśli masz "blututa" to nie widzę sensu szpecić sobie konsolę czymś takim.
Komentarz
-
Dziekuje Panom bardzo!
@ kross12, jakbym wiedzial czego szukac to moze bym i znalazl. Jak pewnie zauwazyles nazwalem te czesc "dzyndzlem" a teraz dzieki hotrain wiem ze jest to "Adapter telefonu komórkowego do samochodów
wyposażonych w uniwersalne przygotowanie pod telefon
GSM z uchwytem w desce rozdzielczej". I kto by pomyslal taki dzyndzel a taka madra i dluga nazwa.
Jeszcze raz dzieki i pozdro!
Komentarz
-
-
Prosze bardzo, nie wiedzialem za bardzo ze to tak dziala, nie udzielam sie na forach. Chce jeszcze dodac, ze nie wiem jak wy przegladajacy ten dzial ale ja sie dzis napije bo wygenerowalem 1400-ny temat w tym dziale. Chyba dobra okazja....
Komentarz
-
Dzięki, działa, wystarczy przeczytać regulamin :wink:Zamieszczone przez sanczo01Prosze bardzo, nie wiedzialem za bardzo ze to tak dziala
Każda okazja jest dobra. Have fun!Zamieszczone przez sanczo01wygenerowalem 1400-ny temat w tym dziale. Chyba dobra okazja....
Komentarz
-
sanczo01, trzeba bylo wpisać "uchwyt" "telefon" "zestaw"- na pewno coś byś znalazl :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
Komentarz