Prosze o podanie ceny do pompy sprzęgła do O2 1.9 105
Radio Bolero OCTAVIA II FL -wzmacniacz radiowy
Zwiń
X
-
Radio Bolero OCTAVIA II FL -wzmacniacz radiowy
Koledzy mam pytanie ponieważ zmienia SWINGA na BOLERO i mam następujące pytanie. Otóż z tego co wiem są dwie anteny w OCTAVI II FL ale czy jest sens zakładania wzmacniacza aby radio lepiej ściągało??????I jak to zrobić jak są dwie anteny??????Dwa separatory antenowe muszę zakupić????Zawsze lepiej ściągać dalsze stacje
z góry dziękuje wam koledzy za odpowiedz
p.s może ktoś mi podrzucić link jaki separator antenowy będzie pasował do Bolero o ile jest sens kupować? :?:
-
-
Nie ma sensu nic grzebać
Sam się przesiadłem ze swinga na bolero - cała operacja trwała może z 5min
Wyciągasz swing, wkładasz bolero i wszystko śmiga
Jedyne co musisz zrobić to poradzić sobie ze zdjęciem plastików i najpierw odłączyć antenę + zasilanie, a później w te same miejsce podłączyć w nowym radyjku :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
fermik, ile Cię kosztowało Bolero?
kurczak1985, tak po prostu się zmienia? nic nie trzeba kodować, etc?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
fermik,
dzięki!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
fermik, wymiana radia bez problemowa. Radio na jednej antenie sprawuje się całkiem dobrze - zawsze można sobie dokupić drugą i zamontować pod deską rozdzielczą, ale nie widzę sensu.
Uruchomienie radia, to wpisanie na wyświetlaczu kodu PIN. A co do KODOWANIA radia, to chodzi o zakodowanie VCDS'em informacji o tym ile masz głośników, czy masz zainstalowany sound system (jeśli nie masz, a w BOLERO tak jest zakodowane, to radio będzie mocno przytłumione - u siebie po odznaczeniu tej opcji myślałem, że okna wystrzelą), czy masz czujniki parkowania i czy ma być wizualizacja, czy masz AUX i jeszcze parę drobiazgów.
PIN do uzyskania w ASO za ok. 60zł.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
nagrzałem się na bolero,
ale nie wiem czy warto pozbywać się swinga i dokładać hajs do bolerka
poza tym, swing ma miesiąc jak cała O2FL i jest gwarancja, a jak zrobię przekładkę i coś się zdupi z bolerem to jestem w czarnej dupie...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
także jak opchnę SWING'a to na pewno przytulę BOLERO 8)
generalnie BOLERO jest max zajebiste! bardzo mi się podoba!
8)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
ale wiesz, najpierw trzeba opchnąć SWING'saZamieszczone przez kurczak1985Będzie Pan zadowolonyZamieszczone przez LUKItakże jak opchnę SWING'a to na pewno przytulę BOLERO 8)
generalnie BOLERO jest max zajebiste! bardzo mi się podoba!
8)
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
To nie jest problem ze sprzedażą Swinga (obstawiam max tydzień) albo http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=43113 . Większy problem to znaleźć Bolero ale chyba kropeck ma.
Komentarz
-
-
Mihau,
dobra cena na pchnięcie SWING'a to...? (nówka sztuka z salonu odebrana z O2FL miesiąc temu)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kross12 -
kross12, Mihau,
czyli będę wołać 1tys i tyle, najwyżej będzie delikatna nagocjacjakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
:Zamieszczone przez Luk@sa tak btw to do Octy II przed liftem da się włożyć to radyjko (Bolero ) zamiast stream'a czy nie kombinować, kupić ramkę i radio jakieś na wolnym rynku.... bo stream jak pisałem obok powoli chyba ducha wyzionie...
- Włożyć takie BOLERO się da bez ingerencji w ramkę,
- takie BOLERO nie będzie pokazywało informacji z klimatyzacji [ale klima będzie normalnie działała],
- takie BOLERO nie będzie pokazywało informacji z czujników parkowania [ale poza tym będą normalnie działały] - istnieje możliwość uruchomienia wizualizacji czujników parkowania na BOLERO (dwa nowe sterowniki + robota w druciarstwo) - o szczegółach poszukaj na forum, bo jest to w kilku wątkach opisane.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
kropeck,
ale BOLERO w O2FL będzie wszystko wyświetlać co SWING? Klima, parkowanie, etc?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz