Prosze o podanie ceny do pompy sprzęgła do O2 1.9 105
Radio Bolero OCTAVIA II FL -wzmacniacz radiowy
Zwiń
X
-
Radio Bolero OCTAVIA II FL -wzmacniacz radiowy
Koledzy mam pytanie ponieważ zmienia SWINGA na BOLERO i mam następujące pytanie. Otóż z tego co wiem są dwie anteny w OCTAVI II FL ale czy jest sens zakładania wzmacniacza aby radio lepiej ściągało??????I jak to zrobić jak są dwie anteny??????Dwa separatory antenowe muszę zakupić????Zawsze lepiej ściągać dalsze stacje
z góry dziękuje wam koledzy za odpowiedz
p.s może ktoś mi podrzucić link jaki separator antenowy będzie pasował do Bolero o ile jest sens kupować? :?:
-
-
Nie ma sensu nic grzebać
Sam się przesiadłem ze swinga na bolero - cała operacja trwała może z 5min
Wyciągasz swing, wkładasz bolero i wszystko śmiga
Jedyne co musisz zrobić to poradzić sobie ze zdjęciem plastików i najpierw odłączyć antenę + zasilanie, a później w te same miejsce podłączyć w nowym radyjku :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
fermik, ile Cię kosztowało Bolero?
kurczak1985, tak po prostu się zmienia? nic nie trzeba kodować, etc?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
fermik,
dzięki!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
fermik, wymiana radia bez problemowa. Radio na jednej antenie sprawuje się całkiem dobrze - zawsze można sobie dokupić drugą i zamontować pod deską rozdzielczą, ale nie widzę sensu.
Uruchomienie radia, to wpisanie na wyświetlaczu kodu PIN. A co do KODOWANIA radia, to chodzi o zakodowanie VCDS'em informacji o tym ile masz głośników, czy masz zainstalowany sound system (jeśli nie masz, a w BOLERO tak jest zakodowane, to radio będzie mocno przytłumione - u siebie po odznaczeniu tej opcji myślałem, że okna wystrzelą), czy masz czujniki parkowania i czy ma być wizualizacja, czy masz AUX i jeszcze parę drobiazgów.
PIN do uzyskania w ASO za ok. 60zł.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
nagrzałem się na bolero,
ale nie wiem czy warto pozbywać się swinga i dokładać hajs do bolerka
poza tym, swing ma miesiąc jak cała O2FL i jest gwarancja, a jak zrobię przekładkę i coś się zdupi z bolerem to jestem w czarnej dupie...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
także jak opchnę SWING'a to na pewno przytulę BOLERO 8)
generalnie BOLERO jest max zajebiste! bardzo mi się podoba!
8)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kurczak1985Zamieszczone przez LUKItakże jak opchnę SWING'a to na pewno przytulę BOLERO 8)
generalnie BOLERO jest max zajebiste! bardzo mi się podoba!
8)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
To nie jest problem ze sprzedażą Swinga (obstawiam max tydzień) albo http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=43113 . Większy problem to znaleźć Bolero ale chyba kropeck ma.
Komentarz
-
-
Mihau,
dobra cena na pchnięcie SWING'a to...? (nówka sztuka z salonu odebrana z O2FL miesiąc temu)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kross12
-
kross12, Mihau,
czyli będę wołać 1tys i tyle, najwyżej będzie delikatna nagocjacjakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luk@sa tak btw to do Octy II przed liftem da się włożyć to radyjko (Bolero ) zamiast stream'a czy nie kombinować, kupić ramkę i radio jakieś na wolnym rynku.... bo stream jak pisałem obok powoli chyba ducha wyzionie...
- Włożyć takie BOLERO się da bez ingerencji w ramkę,
- takie BOLERO nie będzie pokazywało informacji z klimatyzacji [ale klima będzie normalnie działała],
- takie BOLERO nie będzie pokazywało informacji z czujników parkowania [ale poza tym będą normalnie działały] - istnieje możliwość uruchomienia wizualizacji czujników parkowania na BOLERO (dwa nowe sterowniki + robota w druciarstwo) - o szczegółach poszukaj na forum, bo jest to w kilku wątkach opisane.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
kropeck,
ale BOLERO w O2FL będzie wszystko wyświetlać co SWING? Klima, parkowanie, etc?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz