Jestem nieszczęśliwym posiadaczem dwóch telefonów (firmowego i prywatnego), w związku z czym jadąc autem chciałbym używać obu. Z jednym komunikacja przebiega bez problemowo, książka adresowa się zgrała, wszystko jest ok, jak odłączę pierwszy i chce podłączyć drugi to już niestety tak nie jest, nie chce ściągnąć książki ani wykonanych połączeń. No i kolejna sprawa czy da się podłączyć z autem na raz dwa telefony?
Skoda Octavia II '07 1.9TDI, radio Streem
Rozumiem że masz fabryczny moduł BT ? taki srebrny pod siedzeniem pasażera ? Może by pomogła wymiana na moduł nowszej generacji HT-2. Niech się wypowie ktoś kto ma taki moduł czy można podpiąc dwa telefony. Z tym że do obsługi tego modułu musisz mieć Maxidota.
Zgadza się mam fabryczny moduł pod siedzeniem pasażera, mam dwie nokie i wszystko działa mi na telefonie starszym (Nokia 6300), a na symbianie nie chce (Nokia 6220 Classic).
Jeszcze jedno pytanie jak usunąć teflony z pamięci samochodu? tzn. z samochodem mogę powiązać max. 4 telefony, które będą zapamiętane i autoryzowane, ale chcę jakiś usunąć jak to zrobić?
W salonie stwierdzili, że mi nie pomogą, bo każdy telefon działa inaczej z samochodem i to trzeba w synchronizować w salonie producenta telefonów.
Nokia CK-200 ma chyba możliwość podłączenia dwóch telefonów no ale trzeba mieć dwie Nokie...
Panowie właśnie zamontowali mi CK-200. Mam do niego Sony Ericssona K800i i Nokię 6300, wszystko działa elegancko. Zresztą w instrukcji było chyba gdzieś napisane, że działa z telefonami które mają BlueTooth. Generalnie jestem z tego zestawu zadowolony.
Komentarz