BT na dwa telefony

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fazi997
    Classic
    • 2012
    • 2

BT na dwa telefony

Zamieszczone przez ZAGA198
    przestał działać czujnik parkowania, w czym może być problem ??????
    któryś jest uszkodzony, kabelki poprzecierane, lub zalanie, obecnie u mnie też nie działa.
    Zamieszczone przez ZAGA198
    czy jeżeli jeden jest uszkodzony to wówczas całość nie działa
    tak, z VAG-a wyszło, że zdechł mi przedni lewy ale po wrzuceniu wstecznego mruga przycisk od parkowania i jest ciągły pisk.

Jednak na początek proponuje podpiąć autko pod VAG-a.
  • bobinek
    Classic
    • 2010
    • 8

BT na dwa telefony

Witam!

Jestem nieszczęśliwym posiadaczem dwóch telefonów (firmowego i prywatnego), w związku z czym jadąc autem chciałbym używać obu. Z jednym komunikacja przebiega bez problemowo, książka adresowa się zgrała, wszystko jest ok, jak odłączę pierwszy i chce podłączyć drugi to już niestety tak nie jest, nie chce ściągnąć książki ani wykonanych połączeń. No i kolejna sprawa czy da się podłączyć z autem na raz dwa telefony?
    Skoda Octavia II '07 1.9TDI, radio Streem

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Nokia CK-200 ma chyba możliwość podłączenia dwóch telefonów no ale trzeba mieć dwie Nokie...
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Adamu
        L&K
        • 2006
        • 1384

z htc też działa - sprawdzone - innych nie testowałem.

zawsze mozna wejść do salonu i sprawdzić

Komentarz

• GS1
          Drive
          S_OCP Member
          • 2007
          • 82

Rozumiem że masz fabryczny moduł BT ? taki srebrny pod siedzeniem pasażera ? Może by pomogła wymiana na moduł nowszej generacji HT-2. Niech się wypowie ktoś kto ma taki moduł czy można podpiąc dwa telefony. Z tym że do obsługi tego modułu musisz mieć Maxidota.

Komentarz

• bobinek
            Classic
            • 2010
            • 8

Zgadza się mam fabryczny moduł pod siedzeniem pasażera, mam dwie nokie i wszystko działa mi na telefonie starszym (Nokia 6300), a na symbianie nie chce (Nokia 6220 Classic).
            Jeszcze jedno pytanie jak usunąć teflony z pamięci samochodu? tzn. z samochodem mogę powiązać max. 4 telefony, które będą zapamiętane i autoryzowane, ale chcę jakiś usunąć jak to zrobić?

W salonie stwierdzili, że mi nie pomogą, bo każdy telefon działa inaczej z samochodem i to trzeba w synchronizować w salonie producenta telefonów.

Komentarz

• plicha
              Ambiente
              • 2010
              • 189
              • Octavia III combi (5E5)
              • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Zamieszczone przez Mihau
              Nokia CK-200 ma chyba możliwość podłączenia dwóch telefonów no ale trzeba mieć dwie Nokie...
              Panowie właśnie zamontowali mi CK-200. Mam do niego Sony Ericssona K800i i Nokię 6300, wszystko działa elegancko. Zresztą w instrukcji było chyba gdzieś napisane, że działa z telefonami które mają BlueTooth. Generalnie jestem z tego zestawu zadowolony.
              Kamil

Octavia II FL 1,4 TSI 2009 Elegance Liftback
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39711
              Fabia I 1,4 16V 2005 Ambiente Combi

Komentarz

Pracuję...