Zamieszczone przez PAOLO ESCO
nawigacje Navi-Media vs Peiying
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez HivCo myślicie o tym sprzęcie?
Ciekawa alternatywa i może być lepsza niż Peiying dedykowany do Skody. Te radio wygląda o wiele lepiej niż Peiying! Ma też lepsze parametry - ciekawe jak spisze się w normalnej eksploatacji...
Cena wmiarę atrakcyjna - jest tylko jedno pytanie jak to radio będzie współdziałało na "nowej szynie" z obsługą czujników, kamery cofania i ew sterowaniem z kierownicy...?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HivChciałbym zobaczyć na żywo jak to działa i gra.W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
pandzik, Ja mam akurat wyrób ROF'a i nie narzekam. Skoro sprzęt był testowany, to można się dowiedzieć czy jest sprawny, jak z komunikacją z CAN'em itp. Zdjęcia mojego są w tym wątku http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=32613. Jeżdżę z nim ponad rok i na razie poza słabym nieco tunerem działa bez zarzutu. Jakość dźwięku wyżej niż ori radio Mitsubishi, podobnie bluetooth. 8" ekran z AM to coś, co najbardziej w nim cenię. 1,3kzł to niewiele więcej niż koszty zakupu + przesyłka - opłacalne przy zakupie kilku sztuk ze względu na koszty transportu, które nie rosną tak bardzo przy kolejnych.
Komentarz
-
-
Radio Peiying PY9933 dedykowane do Skoda Octavia GPS/TV/DVD - soryy za jakość ale nagrywałem aparatem po dzisiejszej foto sesji bez uprzedniego przygotowania , następne nagranie będzie porządne
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QiWXZzSNcCw[/youtube]PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
A co można dobrego lub złego powiedzieć o modelu peiyinga 9902 jeśli chodzi o wpasowanie go do OIIT? Mnie osobiście zależy na tym, żeby sprzęt bezproblemowo się instalował i integrował z autem, radio pobrzękiwało (audiofilem nie jestem muzyka mi w tańcu nie przeszkadza całkowicie), dobrze by było by navi działało, kamerka cofania, żeby czasem bajkę dla dzieciątka można zapuścić, odebrać rozmowę. Patrzę na ale-drogo model 9902 prawie połowę tańszy od dedykowanego 9933, ale na stronkach (firmowej peiyinga) za wiele informacji o nim nie ma. Może ktoś się interesował i wie dlaczego go nie wybrał a może wybrał?
Komentarz
-
-
innova
[quote]Zamieszczone przez r2_rA co można dobrego lub złego powiedzieć o modelu peiyinga 9902 jeśli chodzi o wpasowanie go do OIIT? Mnie osobiście zależy na tym, żeby sprzęt bezproblemowo się instalował i integrował z autem, radio pobrzękiwało (audiofilem nie jestem muzyka mi w tańcu nie przeszkadza całkowicie), dobrze by było by navi działało, kamerka cofania, żeby czasem bajkę dla dzieciątka można zapuścić, odebrać rozmowę. Patrzę na ale-drogo model 9902 prawie połowę tańszy od dedykowanego 9933, ale na stronkach (firmowej peiyinga) za wiele informacji o nim nie ma. Może ktoś się interesował i wie dlaczego go nie wybrał a może wybrał?
ja Ci sugeruje zupelnie niestandardowe rozwiazanie - chwilke poczekać aż Chińczycy wypuszczą kolejną edycję swoich stacji multimedialnych. Ja po testech stanu istniejącego rozpisałem im listę minimum 8 poważnych uchybień w obecnie dostępnych produktach (to nie był Peiyng) i producent (wbrez pozorom bardzo poważnie traktuje sprawę) z tego co widzę pracuje (często pytają) - niestety muszą zbudować stację mulitmedialną od początku, takie pomyłki projektowe wyszły, za bardzo poszli na łatwizne w pierwszych podejściach - ale poczekać moim zdaniem warto, w zamian za cierpliwość otrzymasz system otwarty z możliwością adaptacji do własnych potrzeb (własne softy dodatkowe) aż po przygotowanie do grzebania w parametrach serwisowych samochodu (to była ostatnia rzecz, która się pojawiła i nie wiem czy tak od razu to zrobią).
Komentarz
-
Czytam sobie o radiach z WinCE - interesuje mnie integracja radia z Automapą.
Od pewnego czasu korzystam z funkcji AutoMapa Traffic i tu pojawia się pytanie czy jest możliwość dostarczenia danych internetowych z telefonu komórkowego przez bluetooth lub kabel USB do nawigacji wbudowanej w radio?
A może jest jakiś model z modułem GSM? To byłoby najwygodniejsze rozwiązanie!
Komentarz
-
-
Mówisz i masz bardzo proszę : Radio z 3G i WiFi Chinczycy się bardzo szybko uwijają i jest już kilkanaście mutacji, ta wersja ma obsługę CANBUS Radio z CANBUS----------------------------------------------------------
Zapraszam: www.dwakolory.pl - zabawki czarno białe
Komentarz
-
-
A czy coś takiego pasuje do o2 2005 ? Interesuje mnie nawigacja pod auto mapę. I czy nie ma żadnych problemów dokładając cośtakiego? jak się ma sytuacja z parktronikiem?? będzie działac na innym radiu? Czy da radę zamontowac samemu to radio żeby zadziałało
Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez picia136A czy coś takiego pasuje do o2 2005 ?
Zamieszczone przez picia136jak się ma sytuacja z parktronikiem?? Będzie działać na innym radiu?Zamieszczone przez picia136Czy da radę zamontowac samemu to radio żeby zadziałało
http://www.youtube.com/watch?v=ssHjV...eature=related :diabelski_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz