firmowe radio dla octavii tour II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • monika99999
    Classic
    • 2010
    • 6

blind_walker, po za tym można co nieco wsadzić zamiast poduszki, i układ będzie widziała że jest
    mona
  • michal.bdg
    Classic
    • 2009
    • 8

Witam jak w temacie. W maju zamieniam mojego MK IV na Octavie. Za firmowe radio każą zapłacić 1200 -Blues 1600-Swing i na dzień dobry powiedzieli mi ze nie będzie wyświetlana informacja z czujników cofania. W pakiecie razem z klima dostane dodatkowe 6 głośników więc domyślam się ze razem będzie 8? Radio chciałbym kupić używane ale firmowe dedykowane dla tego modelu. Co polecacie tak żeby wszystko współgrało łącznie z czujnikami. Może ktoś z forumowiczów miałby coś na sprzedaż w dobrej cenie. Trochę poczytałem na forum.W jednym wątku spotkałem sie z informacja ze tylko Stream wyświetli komunikat z czujników, w innym ze wszystkie ale fachowcy z ASO nie potrafią tego odpalić? Natrafiłem tez na wątki odnośnie podwójnej instalacji antenowej w radioodbiorniku a pojedynczej w O II Tour ? Jeśli bedę miał 8 głośników i pełna elektrykę drzwi (przód, tył) to chyba instalacja nie jest jakoś okrojona i wszystko powinno działać??
    Proszę o opinie doświadczonych forumowiczów, co o tym wszystkim myślicie.
    -Michał

Komentarz

• Ayu
      RS
      • 2009
      • 4154

Za rozsądne pieniądze kupisz Bolero na forum np. u kolegi Andrev3. Popatrz w ogłoszenia komercyjne.

Komentarz

• fermik
        Ambiente
        • 2010
        • 157

Czasami na allegro można kupić raniej niż u forumowiczów co mówią że niby super okazja :twisted:

Komentarz

• jakubd
          Ambiente
          • 2009
          • 165

Czy przypadkiem nie powstaje problem jak przy 2FL, że jak nie zamówisz firmowego radia to nie dostaniesz podwójnej instalacji antenowej, a jedynie pojedynczą? A podwójna instalacja jest tak bardzo lubiana przez firmówki...
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=562238

Komentarz

• pandzik
            RS
            • 2011
            • 2254
            • Seat

Ponoć tak jest. Trudno. Ja i tak nie używam radia w aucie.

A co do systemów firmowych chyba mamy ostatnio większy popyt niż podaż... niestety.

Komentarz

Pracuję...