blind_walker, po za tym można co nieco wsadzić zamiast poduszki, i układ będzie widziała że jest
firmowe radio dla octavii tour II
Zwiń
X
-
firmowe radio dla octavii tour II
Witam jak w temacie. W maju zamieniam mojego MK IV na Octavie. Za firmowe radio każą zapłacić 1200 -Blues 1600-Swing i na dzień dobry powiedzieli mi ze nie będzie wyświetlana informacja z czujników cofania. W pakiecie razem z klima dostane dodatkowe 6 głośników więc domyślam się ze razem będzie 8? Radio chciałbym kupić używane ale firmowe dedykowane dla tego modelu. Co polecacie tak żeby wszystko współgrało łącznie z czujnikami. Może ktoś z forumowiczów miałby coś na sprzedaż w dobrej cenie. Trochę poczytałem na forum.W jednym wątku spotkałem sie z informacja ze tylko Stream wyświetli komunikat z czujników, w innym ze wszystkie ale fachowcy z ASO nie potrafią tego odpalić? Natrafiłem tez na wątki odnośnie podwójnej instalacji antenowej w radioodbiorniku a pojedynczej w O II Tour ? Jeśli bedę miał 8 głośników i pełna elektrykę drzwi (przód, tył) to chyba instalacja nie jest jakoś okrojona i wszystko powinno działać??
Proszę o opinie doświadczonych forumowiczów, co o tym wszystkim myślicie.
-Michał
-
Komentarz