odpowiedź już jest, cieknący cylinderek
instalacja radiowa w tour II
Zwiń
X
-
instalacja radiowa w tour II
Witam,
Mam pytanie czy to prawda ze nowy tour II ma na tyle okrojoną że nie można uruchomić informacji z czujników cofania na wyświetlaczu radia? Pytałem dziś w ASO i otrzymałem informację ze nie będę miał tej funkcji niezależnie od modelu firmowego radia. Podobno nie będę mógł również podłączyć radia bolero.Usłyszałem że różnica w cenie blisko 10 000 nie wynika tylko ze zmiany świateł i kilku aluminiowych plastików w środku.
-Michał
-
-
Re: instalacja radiowa w tour II
Zamieszczone przez michal.bdgWitam,
Mam pytanie czy to prawda ze nowy tour II ma na tyle okrojoną że nie można uruchomić informacji z czujników cofania na wyświetlaczu radia? Pytałem dziś w ASO i otrzymałem informację ze nie będę miał tej funkcji niezależnie od modelu firmowego radia. Podobno nie będę mógł również podłączyć radia bolero.Usłyszałem że różnica w cenie blisko 10 000 nie wynika tylko ze zmiany świateł i kilku aluminiowych plastików w środku.
-Michał
O różnicach najlepiej wypowie się któryś z anszych dilerów, ale z mojej szybkiej oceny wynika jedno - w nowym Tourze ma być mniej komfortowo - brakuje tzw. "bajerów" i "ułatwiaczy" typu lampki w drzwiach, podsufitce (razem ze schowkiem), wyświetlacze (maxiDOT), jedna tapicerka, brak dziennych, a nawet brak hamulca w schowku pasażera itd. itp. Do tego oczywiście dochodzą kwestie dostepnych silników - brak TSI, diesla czy 4x4. To ma być auto budżetowe i takie jest, a co Ty z niego zrobisz - Twoja sprawa ;-)
Komentarz
-
-
ANTENA
Witam,
Dzwoniłem do 3 ASO Skody odnośnie instalacji antenowej w nowym Tourze. Usłyszałem jednoznaczna odp. Z radiem czy bez instalacja antenowa jest taka sama tzn. 1 antena na dachu, podobnie jak w O2 kiedy nie było jeszcze FL. Podwójna instalacja antenowa jest dopiero w wersji FL i poznamy ja po pionowym pasku na tylnej szybie. Wracając do czujników cofania, myślałem że ich graficzna wizualizacja to kwestia podłączenia radia dedykowanego dla O2 przed FL np. Streama ale to również nie rozwiąże problemu. Usłyszałem odp. że jest to kwestia uboższej elektroniki.
-Michał
Komentarz
-
Komentarz