ciekawe czy bedzie 1.6+ lpg skoro chce zastąpić tura
Gdzie zmieniarka orginalna
Zwiń
X
-
kross12
-
kross12
picia136, nie wiem jakie tam masz radio, ale wg. mnie to że masz przycisk nie znaczy że masz zmieniarkę. Na Bolero i Columbusie masz przycisk phone, a to nie znaczy że masz BT
Komentarz
-
Zamieszczone przez picia136Płyta wchodzi tylko ok 1-2cm i się nie da dalej wepchnącprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Jeśli mogę to zasugerowałbym przeczytanie instrukcji od radia.
Ja ma akurat radio Bolero ze zintegrowaną zmieniarką na 6 płyt i jeśli chcę wsadzić lub wyjąc płytę to muszę najpierw nacisnąć klawisz (piszę z głowy, chodzi mi bardziej o ideę) load/unload. Na ekranie wyświetla mi się spis płyt (6 pozycji) lub ich brak. Wybieram odpowiednią pozycję (od 1 do 6) i dopiero wtedy radio mnie prosi o włożenie płyty lub ją wysuwa.
Bez tego nie da się włożyć żadnej płyty, "dziura" jest przesłonięta płytką.
Mam nadzieję, że coś pomogłem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez januszwojload/unload.
jak jest w bagazniku działa to na tej samej zasadzieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz